Maak je toekomst

Bij TBI zijn we altijd bezig met de toekomst. Wat we vandaag ontwerpen, bouwen, installeren en aanleggen, bepaalt hoe Nederland er morgen uitziet. Jouw expertise kunnen wij daar goed bij gebruiken. Doe je mee?

Techniek, bouw en infra

TBI is een netwerkorganisatie, bestaande uit 20 verschillende ondernemingen. Samen zijn we één van de grootste techniek-, bouw- en infraconcerns van ons land. Omdat we bijna elk specialisme in huis hebben, kunnen we projecten aannemen die regelmatig de landelijke kranten halen. Denk aan de aanleg van de nieuwe A16 bij Rotterdam, of de restauratie van de Domtoren. Door onze veelzijdigheid vind jij ook jouw droombaan bij een van onze ondernemingen.

Hart voor de maatschappij

Als je bij een TBI-onderneming komt werken, dan ga je aan de slag bij een bedrijf met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zo dragen we bij aan het behoud van cultureel erfgoed, door monumentale gebouwen te verbouwen, renoveren en verduurzamen. En met een studiefonds voor kinderen van medewerkers richten we ons op de toekomst.

Duurzaamheid voorop

Klimaatverandering is dé uitdaging van onze tijd. Bij TBI ga je aan de slag bij een concern dat voorop wil lopen op het gebied van duurzaamheid. We zetten in op duurzame energieoplossingen en materiaalkeuzes, en op een circulaire bedrijfsvoering.

Aan de slag in de techniek, bouw of infra?

Afstuderen of stage lopen?

Volop uitdagingen en kansen

Bij TBI investeren we in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onder meer met onze eigen TBI acdmy. We bieden je een groeipad op maat en geven goede ideeën en experimenten alle ruimte.

Groot concern én een specialist

Bij ons profiteer je van de voordelen van een grote werkgever én van de voordelen van een kleine werkgever. Je krijgt de kans om grote, integrale projecten te doen maar werkt ook in een bedrijf waar je iedereen kent. Je kunt concernbrede opleidingen doen en jezelf ontwikkelen bij een specialist.

Je vaardigheden ontwikkelen, de organisatie goed leren kennen, en doorgroeien naar een managementfunctie?

Zo ziet werken bij TBI eruit