Zoek vacatures

SAMEN MAKEN WE DE TOEKOMST

Werken bij TBI betekent werken bij een wendbare netwerkorganisatie van ondernemingen. Je ervaart de voordelen van een baan bij een kleine slagvaardige club met vrijheid, maar ook die van een grote, solide werkgever. Veiligheid, innovatie en duurzaamheid staan centraal. Alle medewerkers krijgen bij ons de kans om verder te denken, verder te groeien en zich verder te ontwikkelen. Samen werken we voor en aan de samenleving. Onze visie, onze focus op duurzaamheid en onze bouwkundige en technische expertise zijn terug te vinden in vele innovatieve projecten zoals de Markthal en Rotterdam CS, Waterfront in Harderwijk en Triodos Bank in Driebergen.  

Weten welke vacatures er zijn binnen onze ondernemingen?

Bekijk ze hier

TRAINEESHIPS

Binnen TBI zijn er verschillende mogelijkheden om na je studie te starten. Eén daarvan is het TBI traineeship, een mooie mogelijkheid om binnen 2 jaar de breedte van TBI te leren kennen. Je kunt bij ons je eigen traineeship vormgeven en zelf bepalen wat je wilt leren. Hierbij word je intensief begeleid door verschillende ervaren professionals en besteden we veel tijd aan jouw  persoonlijke ontwikkeling. Heb je al een keuze gemaakt en weet je al in welk vakgebied waar jouw passie ligt? Kijk dan bij de traineeship vacatures binnen onze ondernemingen.

    

Stages en afstudeerplekken

Ben jij op zoek naar een meeloopstage waarbij je kennis en ervaring op doet en het vak in de praktijk kunt leren? Of ben je al wat verder in je studie en op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dan heeft TBI mogelijkheden voor jou! Jaarlijks hebben wij een ruime hoeveelheid aan stageplekken voor mbo- hbo en wo studenten in verschillende fases van hun studie.

Jong TBI

Jong TBI is de jongerenorganisatie van TBI. Opgericht om enthousiaste, ambitieuze, startende, jonge, hoogopgeleide werknemers binnen de TBI-ondernemingen te verbinden. Naast het vergroten van het netwerk, proberen we kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Dit doen we door het organiseren van verschillende activiteiten zoals; projectbezoeken, kennis-workshops, bedrijfsbezoeken, sportactiviteiten, etc.