Werken bij TBI

MAAK DE TOEKOMST. MAAK JE TOEKOMST. 

Werken bij TBI betekent werken bij een wendbare netwerkorganisatie van 19 zelfstandige ondernemingen en 6.000 collega’s. We zijn een van Nederlands grootste bouw-, techniek- en infraconcerns en zijn de onderneming achter gezichtsbepalende projecten zoals Rotterdam CS en Amsterdams grootste zonnedak met 10.000 zonnepanelen. Wat wij vandaag maken, bepaalt hoe Nederland er in de toekomst uitziet. We praten graag met je over jouw toekomst.

In twee jaar alles leren over techniek, bouw en infra?

Lees alle verhalen

TRAINEESHIPS

Binnen TBI zijn er verschillende mogelijkheden om na je studie te starten. Eén daarvan is het TBI traineeship, een mooie mogelijkheid om binnen 2 jaar de breedte van TBI te leren kennen. Je kunt bij ons je eigen traineeship vormgeven en zelf bepalen wat je wilt leren. Hierbij word je intensief begeleid door verschillende ervaren professionals en besteden we veel tijd aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Stages en afstudeerplekken

Ben jij op zoek naar een meeloopstage waarbij je kennis en ervaring op doet en het vak in de praktijk kunt leren? Of ben je al wat verder in je studie en op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dan heeft TBI mogelijkheden voor jou! Jaarlijks hebben wij een ruime hoeveelheid aan stageplekken voor mbo- hbo en wo studenten in verschillende fases van hun studie.

Jong TBI

Jong TBI is de jongerenorganisatie van TBI. Opgericht om enthousiaste, jonge, hoogopgeleide werknemers binnen de TBI-ondernemingen te verbinden. Naast het vergroten van het netwerk, proberen we kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Dit doen we door het organiseren van verschillende activiteiten zoals; projectbezoeken, kennis-workshops, bedrijfsbezoeken, sportactiviteiten, etc.