Word jij ook toekomstmaker?

Het mooiste wat je kunt maken, is de toekomst. Hoe ziet ons land eruit over 50 jaar? Waar wonen en werken we dan? Hoe verplaatsen we ons? Bij TBI zijn we altijd bezig met de toekomst. Wat we vandaag ontwerpen, bouwen, installeren en aanleggen, bepaalt hoe Nederland er morgen uitziet. Jouw expertise kunnen wij daar goed bij gebruiken. Doe je mee?

Aan de slag in de techniek, bouw of infra?

Bekijk onze vacatures

De aandacht van een specialist

TBI is een wendbare netwerkorganisatie, bestaande uit 18 ondernemende werkmaatschappijen, ieder met zijn eigen vakmanschap en cultuur. Een hechte familie waarin we veel samenwerken maar ook eigen projecten doen. Elke onderneming is zelfstandig en verantwoordelijk voor zijn eigen succes.

De impact van een groot concern

Met 6300 collega’s zijn we één van de grootste techniek-, bouw- en infraconcerns van ons land. De combinatie van deze disciplines is bijzonder. We hebben alles in eigen huis, en kunnen daardoor projecten aannemen die regelmatig de landelijke kranten halen. Denk aan Rotterdam CS, de Markthal, of wat langer geleden de Kuip en de Euromast. Tegenwoordig werken we aan toekomstbepalende projecten zoals een woontoren van 140 meter in Utrecht, de A16 in Rotterdam en de eerste houten rijwoningen in Nederland.

Het beste van twee werelden!

Bij ons profiteer je van de voordelen van een grote werkgever én van de voordelen van een kleine werkgever. Je krijgt de kans om grote, integrale projecten te doen maar werkt ook in een bedrijf waar je iedereen kent. Je kunt concernbrede opleidingen doen maar jezelf ook ontwikkelen bij een specialist.

Maak ook je eigen toekomst

Bij TBI bieden we je volop uitdagingen en kansen. En we investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo zijn er legio vakopleidingen en leertrajecten en hebben we onze eigen TBI Acdmy. We bieden je een groeipad op maat en geven goede ideeën en experimenten alle ruimte. Je werkt met collega’s die net als jij steeds beter willen worden.

Een duurzame onderneming 

TBI is niet beursgenoteerd. We worden dus ook niet geregeerd door de aandeelhouderswaan van de dag. Wij richten ons op de lange termijn. Op de continuïteit van ons bedrijf en duurzame relaties met onze klanten. En op de toekomst van onze eigen mensen. Onder meer met een studiefonds voor kinderen van medewerkers:

Onze toekomst is circulair 

We werken aan een circulaire samenleving. Een maatschappij waarin hergebruik de norm is. Waarin onze footprint kleiner is maar onze impact groter. Met innovatieve systemen die kantoren, ziekenhuizen, scholen en tunnels slimmer maken, en fabrieken veiliger. Met zuinige gebouwen en duurzame materialen.

Het kan altijd beter 

De toekomst kun je niet maken met de methodes en technieken uit het verleden. We zijn trots op ons vakmanschap maar we vinden dat het altijd beter kan. Daarom zijn we altijd bezig om te vernieuwen. 

We vergeten het verleden niet 

De toekomst heeft onze aandacht, maar we hebben ook oog voor het verleden. Ons cultureel erfgoed moeten we koesteren. Bijzondere monumenten verdienen het om bewaard blijven. Daar zorgen we voor. Door ze te verbouwen, renoveren en verduurzamen.

Vragen over werken bij TBI?

neem contact met ons op