Maak de toekomst. Maak je toekomst

Het mooiste wat je kunt maken, is de toekomst. Hoe ziet ons land eruit over 50 jaar? Waar wonen en werken we dan? Hoe verplaatsen we ons? Bij TBI zijn we altijd bezig met de toekomst. Wat we vandaag ontwerpen, bouwen, installeren en aanleggen, bepaalt hoe Nederland er morgen uitziet. Jouw expertise kunnen wij daar goed bij gebruiken. Doe je mee?

De toekomst is circulair

We werken aan een circulaire samenleving. Een maatschappij waarin hergebruik de norm is. Waarin onze footprint kleiner is maar onze impact groter. Met innovatieve systemen die kantoren, ziekenhuizen, scholen en tunnels slimmer maken, en fabrieken veiliger. Met zuinige gebouwen en duurzame materialen.

Het kan altijd beter

De toekomst kun je niet maken met de methodes en technieken uit het verleden. We zijn trots op ons vakmanschap maar we vinden dat het altijd beter kan. Daarom zijn we altijd bezig om te vernieuwen. 

We vergeten het verleden niet

De toekomst heeft onze aandacht, maar we hebben ook oog voor het verleden. Ons cultureel erfgoed moeten we koesteren. Bijzondere monumenten verdienen het om bewaard blijven. Daar zorgen we voor. Door ze te verbouwen, renoveren en verduurzamen.

Een duurzame onderneming

TBI is niet beursgenoteerd. We worden dus ook niet geregeerd door de aandeelhouderswaan van de dag. Wij richten ons op de lange termijn. Op de continuïteit van ons bedrijf en duurzame relaties met onze klanten. En op de toekomst van onze eigen mensen. Onder meer met een studiefonds voor kinderen van medewerkers.

Het Studiefonds van TBI

DE AANDACHT VAN EEN SPECIALIST

TBI is een wendbare netwerkorganisatie, bestaande uit 19 ondernemende werkmaatschappijen, ieder met zijn eigen vakmanschap en cultuur. Een hechte familie waarin we veel samenwerken maar ook eigen projecten doen. Elke onderneming is zelfstandig en verantwoordelijk voor zijn eigen succes.

Beste van twee werelden

Bij ons profiteer je van de voordelen van een grote werkgever én van de voordelen van een kleine werkgever. Je krijgt de kans om grote, integrale projecten te doen maar werkt ook in een bedrijf waar je iedereen kent. Je kunt concernbrede opleidingen doen maar jezelf ook ontwikkelen bij een specialist.

DE IMPACT VAN EEN GROOT CONCERN

Met 5900 collega’s zijn we één van de grootste techniek-, bouw- en infraconcerns van ons land. De combinatie van deze disciplines is bijzonder. We hebben alles in eigen huis, en kunnen daardoor projecten aannemen die regelmatig de landelijke kranten halen. 

Toonaangevende projecten

Denk aan Rotterdam CS, de Markthal, of wat langer geleden de Kuip en de Euromast. Tegenwoordig werken we aan toekomstbepalende projecten zoals een woontoren van 140 meter in Utrecht, de renovatie van de Maastunnel en Amsterdams grootste zonnedak met 10.000 zonnepanelen.

BOUWEN AAN JOUW TOEKOMST

Bij TBI werk je niet alleen aan de toekomst van ons land, maar ook aan je eigen toekomst. We bieden je volop uitdagingen en kansen. En we investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo zijn er legio vakopleidingen en leertrajecten en hebben we onze eigen TBI Acdmy. We bieden je een groeipad op maat en geven goede ideeën en experimenten alle ruimte. Je werkt met collega’s die net als jij steeds beter willen worden.

WERKEN BIJ TBI. MAAK DE TOEKOMST. MAAK JE TOEKOMST.

Bekijk de vacatures bij alle TBI-ondernemingen

Vacatures