actieve netwerkclub

Jong TBI is de jongerenorganisatie van TBI. Jong TBI is in 2015 opgericht om jonge, enthousiaste en ambitieuze werknemers binnen de TBI-ondernemingen te verbinden. Niet alleen vergroten we je netwerk, we verbreden daarnaast ook je kennis op het gebied van techniek, bouw en infra! Dit doen we door het organiseren van borrels, lezingen, workshops, studiereizen en bezoeken aan onze mooie projecten. Kortom, daar wil je lid van zijn.

Onze missie

Door de jongeren van TBI bij elkaar te brengen, wordt de mogelijkheid geboden om tijdens educatieve, sociale en/of sportieve activiteiten kennis met elkaar te delen. Persoonlijke- en bedrijfsgerelateerde ervaringen, ontwikkelingen en uitdagingen kunnen binnen Jong TBI worden gedeeld. Interactie, verbinding en verbreding van het individu en als groep staan hierbij centraal. Samengevat is het doel van Jong TBI het bevorderen van kennisdeling en het creëren van een netwerk voor jonge, enthousiaste, ambitieuze, hoogopgeleide jongeren binnen de TBI-ondernemingen.

Bestuur Jong TBI

Vanuit het bestuur van Jong TBI worden alle activiteiten gecoördineerd. Zelf kun je als Jong TBI-lid deelnemen in één van de activiteitencommissies. We proberen de activiteiten voor Jong TBI divers te houden door de samenstelling van het bestuur en de commissies te laten bestaan uit jongeren van verschillende TBI-ondernemingen.

bestuursleden v.l.n.r. – Jan-Willem van Schelven (WTH), Alexander van der Hoek (Mobilis), Bernice Hofland (Mobilis) en Vincent Otto (Comfort Partners).

Inter Company Association

Jong TBI is aangesloten bij ICA (Inter Company Association), de overkoepelende organisatie van bedrijfsjongeren verenigingen van 50 top-werkgevers in Nederland. Vanuit ICA worden er jaarlijks een legio aan verschillende activiteiten georganiseerd door en voor de jong professionals van de aangesloten bedrijven. Als lid van Jong TBI, krijg je de mogelijkheid ook deel te nemen aan de activiteiten die vanuit ICA georganiseerd worden. Een mooie mogelijkheid voor Jong TBI'ers om (ook) hun externe netwerk uit te bouwen. Inschrijven voor een activiteit van ICA kan alleen door je eerst te registeren bij ICA. Neem ook even een kijkje op de website van ICA zelf om een beeld te krijgen welke activiteiten eraan komen en welke activiteiten al plaatsgevonden hebben.

Activiteiten

Jong TBI organiseert jaarlijks een gevarieerd programma van activiteiten. Een paar voorbeelden van de meest recente activiteiten staan hieronder. Door op de afbeelding te klikken kun je een verslag lezen over deze dag. Wil je ook aanwezig zijn bij een van de activiteiten van Jong TBI wordt dan lid!


Ben je in dienst van één van de TBI-ondernemingen, enthousiast en jonger dan 35 jaar? Meld je dan aan bij Jong TBI!