TBI Veiligheidsdag

Woensdag 18 maart is het zover, de TBI Veiligheidsdag 2020. Een dag waarop we allemaal extra stil zijn bij veiligheid. Belangrijk, want veilig werken moeten we met elkaar doen. Dat kan natuurlijk alleen als we er met elkaar over praten en van elkaar leren. Daarom kijken we dit jaar naar verbeterpunten. Zowel op kantoor- als op bouwlocaties. Wat kunnen we met elkaar verbeteren en hoe gaan we daar met elkaar over in gesprek? 

Trots op veiligheid

Op zoek naar alle communicatiemiddelen voor de veiligheidsdag?

Klik hier

Trots op veiligheid

De brancheverenigingen Bouwend Nederland en Techniek Nederland hebben 18 maart 2020 uitgeroepen tot dag van de veiligheid. Zij hebben al hun leden aangespoord om aan deze dag mee te werken. Een sterk initatief, waarbij wij ons ook dit jaar graag bij aansluitern. Ons thema is, net als voorgaand jaar, Trots op veiligheid! 

Veiligheidswaarden

Veilig werken doen we binnen TBI volgens onze veiligheidwaarden. Het zijn de bouwstenen van ons overkoepelende veiligheidsprogramma, waar iedere TBI-onderneming op zijn eigen manier invulling aan geeft. Dat maakt dat ze onderdeel zijn van de algehele TBI-cultuur. We laten onze waarden graag aan je zien: