Een gefundeerde start

Heb jij jouw universitaire studie (bijna) afgerond en jeuken je handen om aan een betere toekomst te werken? Met onze 2-jarige traineeships bouw je aan je eigen toekomst én aan de toekomst van Nederland. Je ontwikkelt je vaardigheden, je leert de organisatie goed kennen, én je ontdekt welke branche bij jou past.

Ontwikkel je talent 

We bieden traineeships in drie gebieden: technisch, financieel, en contractmanagement. Hierbij ga je in drie periodes van acht maanden aan de slag bij topondernemingen in de techniek, bouw & of infra. Elke keer bij een andere TBI-onderneming en in een andere functie. Zo ervaar je welke branche en welke positie jouw hart sneller doen kloppen.

 

Zakelijk en persoonlijk groeien

We bieden je zes 2-daagse trainingen aan, waarin je samen met andere trainees werkt aan je persoonlijke vaardigheden en valkuilen. Daarnaast zijn er vakinhoudelijke themadagen en bezoek je projecten van andere trainees. 

De beste begeleiding 

Als trainee krijg je een mentor, meestal een directielid. Hij of zij is jouw klankbord en kijkt met je mee naar de ontwikkeling van je carrière op de langere termijn. Daarnaast heb je een coach die je op het persoonlijke vlak terzijde staat. En natuurlijk krijg je de beste begeleiding op je werkplek.  

Precies zoals een traineeship bedoeld is 

Als trainee wordt er echt iets van je verwacht. Je krijgt een tweejarig arbeidscontract, een goed salaris, en alle faciliteiten, waaronder een (elektrische) leaseauto of andere vervoersoplossing. Je ontwikkelt je razendsnel en na afloop ga je aan de slag in een uitdagende functie.

Vergroot je netwerk via Jong TBI

Tijdens jouw traineeship ontwikkel je jouw TBI-netwerk. Je kunt dit versnellen door je aan te sluiten bij Jong TBI. Hét jongerennetwerk voor alle TBI-werknemers onder de 35 jaar. Zo vergroot je niet alleen jouw netwerk, maar kom je ook op veel projectlocaties én verbreed je jouw kennis. 

De voordelen van een groot concern en het specialisme van een kleine, slagvaardige club

Zo doen we dat

Interesse in dit traineeship?

Claudia Ritmeester,
Programmamanager
Ik kom graag met je contact. Bel of mail gerust!