Een gefundeerde start

Heb jij jouw universitaire studie (bijna) afgerond en jeuken je handen om aan een betere toekomst te werken? Met onze 2-jarige traineeships bouw je aan je eigen toekomst én aan de toekomst van Nederland. Je ontwikkelt je vaardigheden, je leert de organisatie goed kennen, én je ontdekt welke branche bij jou past.

Solliciteer nu!

Ontwikkel je talent in twee jaar

We bieden drie verschillende tweejarige traineeships aan: technisch, financieel, en contractmanagement. In elk traineeship ga je in drie periodes van acht maanden aan de slag bij topondernemingen in de techniek, bouw & of infra. Elke keer bij een andere TBI-onderneming en in een andere functie. Zo ervaar je welke branche en welke positie jouw hart sneller doet kloppen.

Sluit jij aan bij de groep die in oktober 2024 start? Solliciteren kan nu!

Wat het jou oplevert 

  • Een contract voor twee jaar
  • €3.335 bruto maandsalaris
  • Elektrische leaseauto
  • De beste begeleiding
  • Twee jaar ervaring binnen de techniek, bouw & ontwikkeling en infra
  • Vrijheid om te ontdekken wat jij leuk vindt
  • Ruimte om persoonlijk en professioneel te groeien
  • Zes tweedaagse trainingen 
  • Coach-gesprekken
  • Een heel mooi vervolg op jouw universitaire opleiding

Drie keer acht maanden vol afwisseling

Noortje is het levende bewijs dat het traineeship vol afwisseling zit. Na haar universitaire opleiding ging zij de eerste acht maanden aan de slag in de bouwkeet als werkvoorbereider. Inmiddels zit zij in haar tweede periode en werkt ze op het hoofdkantoor van TBI waar ze ondersteunt bij de uitrol van de duurzaamheidsstrategie. Zo krijgt ze de kans om verschillende dingen uit te proberen en te ontdekken wat ze leuk vindt.

Zakelijk en persoonlijk groeien

In zes tweedaagse trainingen werk je samen met andere trainees aan je persoonlijke vaardigheden en valkuilen. Daarnaast zijn er vakinhoudelijke themadagen en bezoek je projecten van andere trainees. 

De beste begeleiding 

Als trainee krijg je een mentor, meestal een directielid. Hij of zij is jouw klankbord en kijkt met je mee naar de ontwikkeling van je carrière op de langere termijn. Daarnaast heb je een coach die je op het persoonlijke vlak terzijde staat. En natuurlijk krijg je de beste begeleiding op je werkplek.

Ga je voor technisch... of financieel?

Op financieel vlak is er genoeg te doen in onze sector! Daarom bieden we ook een financieel traineeship aan. Roderick is één van deze trainees. Op dit moment bewaakt hij als projectcontroller bij één van onze bouwers de budgetten van verschillende projecten. In zijn vorige periode werkte hij aan verschillende besparingscases, met succes!

Zo divers is het traineeship

Nina koos in haar eerste periode voor de techniek, tijdens deze acht maanden kon zij bijdragen aan het versnellen van de energietransitie. Vervolgens maakte ze de overstap naar één van onze ontwikkelende bouwers. Hier werkt Nina op de afdeling Planontwikkeling. Zo krijgt zij onze projecten van schets tot aan realisatie mee. Leerzaam én divers!