Een gefundeerde start

Heb jij jouw universitaire studie (bijna) afgerond en jeuken je handen om aan een betere toekomst te werken? Met onze 2-jarige traineeships bouw je aan je eigen toekomst én aan de toekomst van Nederland. Je ontwikkelt je vaardigheden, je leert de organisatie goed kennen, én je ontdekt welke branche bij jou past.

Ontwikkel je talent in 2 jaar

We bieden drie verschillende tweejarige traineeships aan: technisch, financieel, en contractmanagement. In elk traineeship ga je in drie periodes van acht maanden aan de slag bij topondernemingen in de techniek, bouw & of infra. Elke keer bij een andere TBI-onderneming en in een andere functie. Zo ervaar je welke branche en welke positie jouw hart sneller doet kloppen.

Zakelijk en persoonlijk groeien

In zes 2-daagse trainingen werk je samen met andere trainees aan je persoonlijke vaardigheden en valkuilen. Daarnaast zijn er vakinhoudelijke themadagen en bezoek je projecten van andere trainees. 

Technisch management trainee
Als technisch management trainee bij TBI leer je in twee jaar alles over techniek, bouw & ontwikkeling en infra. Van projectontwikkeling tot en met de uitvoering; ontdek welke functie en welke sector je echt leuk vindt.

Financieel management trainee
Als financieel management trainee bij TBI duik je in de financiële processen van verschillende TBI-ondernemingen. Je leert de bedrijven achter de cijfers kennen en gaat aan de slag met strategische uitdagingen.

Contractmanagement trainee
Als contractmanagement trainee bij TBI beheers je de contractuele- en projectafspraken door onze tender- en uitvoeringsteams strategisch en tactisch te adviseren en te ondersteunen. Daarbij krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Bezoek deze toffe projecten tijdens de inhousedag

SAWA

Het eerste houten gebouw van Rotterdam

Little C

Winnaar van de BNA Beste Gebouw van Jaar Awards 2022

De Maastunnel

Hier verzorgden we de renovatie en restauratie

Op donderdag 6 april (12:00 tot 17:00 uur) maken we graag kennis met jou! Na een lekkere lunch nemen we je mee naar verschillende TBI-projecten. We vertellen je alles over het TBI-traineeship en horen graag wie jij bent en welke ambities je hebt. Uiteraard is er alle gelegenheid om onze (voormalige) trainees het hemd van het lijf te vragen.

Volop uitdaging en afwisseling

Isa startte in september aan haar eerste traineeperiode. Ze werkt nu mee op de afdeling Planontwikkeling bij J.P. van Eesteren, een van onze bouwers. Alexander is oud trainee en werkt nu als werkvoorbereider bij Mobilis, één van TBI's infra-ondernemingen. In zijn traineeship droeg hij, vanuit verschillende rollen en ondernemingen, bij aan één van Nederlands grootste infraprojecten: de aanleg van de nieuwe A16.

Wat het traineeship jou oplevert 

  • Twee jaar ervaring binnen de Techniek, Bouw & Ontwikkeling en Infra
  • De vrijheid om te ontdekken wat jij leuk vindt
  • De ruimte om op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen, met o.a. zes tweedaagse trainingen en coach-gesprekken
  • De beste begeleiding door 1) een projectleidinggevende: begeleidt jou op de werkvloer, 2) een TBI-mentor: jouw aanspreekpunt tijdens het traineeship en 3) de trainee coördinator: bewaakt jouw ontwikkelproces.
  • Een tweejarig arbeidscontract met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een bruto maandsalaris van € 3.175,- en een elektrische leaseauto.

Hoe divers is het TBI-traineeship?

Heel divers! Dat bewijzen Job en Sanne wel. Zo krijgt Job in zijn eerste traineeperiode alle ruimte om mee te denken bij Homeblocks, een organisatie waar prefab bouwelementen worden ontwikkeld. En Sanne heeft nu, na haar traineeship, veel vrijheid in haar rol als duurzaamheidsexpert bij Nico de Bont, een TBI-onderneming die tot de top van de markt voor klassieke restauratie behoort.

De beste begeleiding 

Als trainee krijg je een mentor, meestal een directielid. Hij of zij is jouw klankbord en kijkt met je mee naar de ontwikkeling van je carrière op de langere termijn. Daarnaast heb je een coach die je op het persoonlijke vlak terzijde staat. En natuurlijk krijg je de beste begeleiding op je werkplek.

De vrijheid om te ontdekken wat jij leuk vindt

Dat kan zowel tijdens als na ons traineeship! Annemarie ervaart als financieel management trainee veel vrijheid om haar werk in te vullen en vorm te geven. In periodes van 8 maanden krijgt zij volop ruimte om mee te denken en bij te dragen. Dat geldt ook voor Ivar die tijdens het traineeship kennis maakte met de werkvoorbereiding, uitvoering en procescoördinatie. Inmiddels werkt hij al enige tijd als manager logistiek & productie bij WTH.

Interesse in dit traineeship?

Claudia Ritmeester,
Programmamanager
Ik kom graag met je in contact. Bel of mail gerust!

Nog meer lezen over het TBI traineeship?

De voordelen van een groot concern en het specialisme van een kleine, slagvaardige club

Zo doen we dat