Een gefundeerde start

Klaar om te bouwen aan jouw eigen toekomst én de toekomst van Nederland? Kies dan voor ons tweejarig Management Traineeship! Hier ga je in drie periodes van acht maanden aan de slag bij topondernemingen in de Techniek, Bouw & Ontwikkeling of Infra. Zo ervaar je welke branche en welke positie jouw hart sneller doen kloppen. Want de praktijk blijkt toch altijd nét even anders dan het beeld dat je er tijdens je studie van kreeg.

Welk traineeship past bij jou? Solliciteer voor 26 augustus!

“De veelheid aan innovaties en creativiteit bij TBI verbaasde me.”

Lees verder

Leren door te doen

Op elk van de drie ondernemingen word je ter plekke goed begeleid. Daarnaast krijg je een mentor, meestal een directielid, als klankbord gedurende je gehele traineeship, die met je meekijkt naar je carrièreplannen voor de langere termijn. Als derde begeleider krijg je een coach die je op het persoonlijke vlak terzijde staat. Want aan ‘soft skills’ hechten we grote waarde. Daarom krijg je vanuit de TBI acdmy ook zes keer een tweedaagse training aangeboden, waarbij je met jouw traineegroep werkt aan je persoonlijke vaardigheden en valkuilen. Daarnaast organiseren we een aantal vakinhoudelijke themadagen en bezoeken de trainees elkaars projecten.

Wat maakt jou enthousiast?

Het TBI-traineeship wil je vooral de kans bieden om te ervaren welke branche en welke positie jouw hart sneller doen kloppen. Je staat figuurlijk en soms ook letterlijk ‘met je poten in de modder’. Want door te doen ontdek je wat jou enthousiast maakt. En die ontdekking is goud waard. Pas als je werk aansluit op je diepste motivatie, zul je er een uitblinker in worden.

  De verhalen van onze trainees

  Onze trainees werken dagelijks aan de tofste projecten door heel Nederland. Van woningen, kantoren, scholen en ziekenhuizen tot wegen, tunnels, bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. In een reeks van interviews lopen we met hen mee tijdens hun loopbaan en vragen we hen van alles over over het traineeship, zodat jij hier alvast een klein beetje van kunt proeven. 

  Waar kom je te werken? 

  Met 19 zelfstandige ondernemingen en ruim 6300 collega’s zijn wij één van Nederlands grootste techniek-, bouw- en infraconcerns. Wat wij vandaag ontwerpen, bouwen, installeren en aanleggen, bepaalt hoe Nederland er vanaf morgen uitziet. Denk bijvoorbeeld aan de restauratie van de Domtoren, de bouw van HAUT, de ontwikkeling van Little C of de aanleg van de Rijnlandroute! Allemaal projecten die door TBI-ondernemingen zijn bedacht, begeleid, ontworpen of gerealiseerd. En we hebben er nog veel meer, die stuk voor stuk Nederland een beetje mooier, duurzamer en innovatiever maken. Dat is waar wij het voor doen. Elke dag weer. 

  We zoeken trainees die: 

  • een (bijna) afgeronde universitaire opleiding hebben;
  • een ondernemende persoonlijkheid hebben, wat ook blijkt uit activiteiten naast de studie;
  • maximaal een jaar werkervaring hebben (als de studie al afgerond is);
  • denken in mogelijkheden, kansen pakken en hun verantwoordelijkheden nemen;
  • met jeukende handen aan de wereld willen bouwen en deze willen verbeteren;
  • het in zich hebben om door te groeien naar een leidinggevende functie. 

  Een traineeship zoals een traineeship bedoeld is

  Het TBI-traineeship is zeer zeker geen stage, want je gaat serieus aan de slag en er wordt echt iets van je verwacht. Je krijgt dan ook een tweejarig arbeidscontract, een marktconform salaris, een laptop, mobiele telefoon en de keuze voor een (elektrische) leaseauto of een andere vervoersoplossing. Daarnaast werken we samen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en maak je vooral veel plezier tijdens leuke activiteiten met jouw mede-trainees.

  Na dit traineeship heb je veel geleerd over jezelf, TBI en de sectoren Techniek, Bouw & Ontwikkeling en Infra én ben je klaar voor een volgende stap. Samen met je mentor en coach bepaal je wat die zal zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat we je ook dan weer een rol kunnen bieden die jou en ons verder helpt om de toekomst te maken. 

  Deelnemen aan het traineeship

  Ieder jaar start er nieuwe trainees. Dat betekent dat je weer kunt solliciteren.

  Ben je in de tussentijd al afgestudeerd en geïnteresseerd in het traineeship of een andere (starters)functie binnen TBI? Neem dan direct contact op met Claudia Ritmeester, Programmamanager bij TBI via jk.ritmeester@tbi.nl of stuur haar een WhatsApp-bericht. 

  Onze trainees aan het woord

  Wij kunnen natuurlijk veel over ons traineeship vertellen, maar onze trainees kunnen dat nóg beter. Dus vroegen wij hen van alles over ons traineeship!