Ben jij onze nieuwe trainee?

Werken bij TBI

Kun je iemand in 2 jaar alles leren over de wereld van Techniek, Bouw en Infra? Wel als techniek jou in het bloed zit, je een passie hebt voor de bouw én je (bijna) afgestudeerd bent. 

Rotterdam Centraal, De Markthal, de Tweede Coentunnel…. Gaat er al een lampje branden? Dit zijn projecten die TBI-ondernemingen de afgelopen jaren o.a. hebben aangepakt. Als trainee bij TBI acdmy leer je gedurende twee jaar onze projecten, ons werk en natuurlijk onze mensen kennen. Je doet drie opdrachten van 8 maanden bij drie verschillende TBI-ondernemingen.

Tijdens het programma krijg je verantwoordelijkheden die bij jou passen, gebaseerd op jouw kwaliteiten. Je kunt je eigen traineeship vormgeven en zelf bepalen wat je wilt leren. Hierbij word je intensief begeleid door verschillende ervaren professionals. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het traineeship start per september 2018. 

Direct solliciteren als TBI trainee?

Klik hier!

Na het traineeship

Na een periode van twee jaar heb je de TBI-organisatie goed leren kennen. Je bent klaar om verschillende werkvelden verder te ontdekken en ervaren. Jij bepaalt samen met TBI acdmy aan de hand van opgedane ervaringen wat de volgende stap zal zijn. Daarnaast besteedt het Management Development programma aandacht aan talentvolle medewerkers, zodat er binnen TBI constant doorgroeimogelijkheden zijn.

Ervaring

Je komt in aanmerking voor het traineeship als je voldoet aan de volgende criteria:

 • Een (bijna) afgeronde Universitaire opleiding in technische richting, zoals Bouwkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde of Electrotechniek. 
 • Studie binnen redelijke termijn afgerond
 • Een ondernemende persoonlijkheid wat ook blijkt uit activiteiten naast je studie
 • Maximaal een jaar werkervaring na afronding van je studie
 • Denken in mogelijkheden in plaats van ‘onmogelijkheden’
 • Bereidheid om gedurende het traineeship op verschillende plekken in Nederland te werken

Wat wij bieden

Als trainee krijg je een aanstelling van twee jaar met een marktconform salaris op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je een laptop, mobiele telefoon en er is een keuzemogelijkheid voor een leaseauto of een andere vervoersoplossing.

Maar bovenal leren we jou alle kneepjes van het vak door:

 • Drie projectperiodes mee te werken bij verschillende TBI-ondernemingen
 • Een persoonlijk ontwikkelplan gebaseerd op een assessment
 • Gezamenlijke opleidingsmodules met andere trainees
 • Een Special assignment door de Raad van Bestuur
 • Netwerkbijeenkomsten en locatiebezoeken

Het traineeship start per september 2018. 

Interesse?

Je kunt je tot en met 25 juni aanmelden voor het traineeship. Als je motivatie en je CV aansluiten bij TBI, nodigen we je daarna uit voor een online persoonlijkheidsonderzoek en cognitietest. Bij een positief resultaat word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Vervolgens volgt een eindgesprek met directieleden vanuit de TBI-ondernemingen en een arbeidsvoorwaardengesprek.

De werving voor het TBI traineeship wordt verzorgd door Moongro. Voor meer informatie en vragen, kun je contact opnemen met Lilian van Riel via het telefoonnummer +31 (0)20 4216048 of per mail via lilian.van.riel@moongro.com