Kun je in 2 jaar alles leren over de wereld van Techniek, Bouw en Infra?

Wel als techniek in jouw bloed zit, je een passie hebt voor de bouw én je (bijna) WO afgestudeerd bent!
Rotterdam Centraal, De Markthal, de Maastunnel, Triodosbank… Gaat er al een lampje branden? Dit zijn projecten die TBI-ondernemingen de afgelopen jaren o.a. hebben aangepakt. Als trainee bij TBI acdmy leer je gedurende twee jaar onze projecten, ons werk en natuurlijk onze mensen kennen. Je doet drie opdrachten van 8 maanden bij drie verschillende TBI-ondernemingen.

Tijdens het programma krijg je verantwoordelijkheden die bij jou passen, gebaseerd op jouw ambities en kwaliteiten. Je kunt je eigen traineeship vormgeven en samen met ons bepalen wat je wilt leren. Hierbij word je intensief begeleid door verschillende ervaren professionals. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Na het traineeship

Na een periode van twee jaar heb je de TBI-organisatie goed leren kennen. Je bent klaar om verschillende werkvelden verder te ontdekken. Jij bepaalt samen met TBI acdmy aan de hand van opgedane ervaringen wat de volgende stap zal zijn. Ook na je traineeship zijn er genoeg kansen om jezelf te blijven ontwikkelen met diverse cursussen uit de TBI acdmy.

Ervaring

Je komt in aanmerking voor het traineeship als je voldoet aan de volgende criteria:

  • Een (bijna) afgeronde Universitaire (master) opleiding in een technische richting, zoals Bouwkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde of Electrotechniek. 
  • Studie binnen redelijke termijn afgerond
  • Een ondernemende persoonlijkheid wat ook blijkt uit activiteiten naast je studie
  • Maximaal een jaar werkervaring na afronding van je studie
  • Denken in mogelijkheden in plaats van ‘onmogelijkheden’
  • Bereidheid om gedurende het traineeship op verschillende plekken in Nederland te werken

Wat wij bieden

Als trainee krijg je een aanstelling van twee jaar met een marktconform salaris op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je een laptop, mobiele telefoon en er is een keuzemogelijkheid voor een leaseauto of een andere vervoersoplossing.

Maar bovenal leren we jou alle kneepjes van het vak door:

  • Drie projectperiodes mee te werken bij verschillende TBI-ondernemingen
  • Een persoonlijk ontwikkelplan gebaseerd op een assessment
  • Gezamenlijke opleidingsmodules met andere trainees
  • Netwerkbijeenkomsten en locatiebezoeken

TBI inhousedag 2019

Op 16 april vond de TBI inhousedag plaats in Rotterdam. Hier konden (bijna) afgestudeerden met een technische, universitaire achtergrond kennis maken met TBI. Het TBI verhaal werd verteld, de Maastunnel werd bezocht, er werden verschillende spellen gedaan en aan het einde van de middag was er ruimte voor speeddates. De middag werd afgesloten met een gezellige borrel. Een overzicht van de inhousedag 2019 zie je in deze video!

TBI inhousedag 2019

Interesse in het TBI traineeship?

Neem contact op

Onze trainees aan het woord