Durf jij vooruit te kijken? 

Meewerken aan de toekomst van Nederland en daarmee jouw éigen toekomst een echt flitsende start geven? Kies dan voor een  traineeship bij TBI. Wij zijn op zoek naar ondernemende trainees die durven denken én doen en daarbij open staan voor een avontuur in onze wereld van Techniek, Bouw en Infra. Het traineeship start per september 2020 en leert je in twee jaar alles over Techniek, Bouw en Infra. In drie periodes van acht maanden ga je bij drie van onze ondernemingen een daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren aan één of meerdere projecten.

Meer weten? Lees de verhalen van onze trainees!

Naar verhalen

Wat ga je als trainee doen bij ons?

Naast dat je alles leert over Techniek, Bouw en Infra werken we actief aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, waarin je verschillende gereedschappen krijgt aangereikt. Samen met je collega-trainees volg je verschillende trainingen en workshops. Binnen het 2-jarig traineeship is er naast een mentor op directieniveau ook een persoonlijke coach die jou uitdaagt om het beste van jezelf vorm te geven. Vanzelfsprekend krijg je volop de kans om te netwerken en projecten/bedrijven te bezoeken. De ultieme kans om in no-time ervaring op te doen en erachter te komen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Want doen wat je leuk vindt en waarin je gelooft; dat is voor ons belangrijk. Verder hou je van aanpakken, ben je nieuwsgierig hoe het er tijdens de daadwerkelijke uitvoering aan toe gaat en bekijk je de wereld met een nuchtere blik.

Je past bij ons als je: 

 • Een (bijna) afgeronde Universitaire opleiding hebt in een technische richting, zoals bijvoorbeeld Bouwkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde of Electrotechniek;
 • Een ondernemende persoonlijkheid hebt, wat ook blijkt uit activiteiten naast je studie;
 • Maximaal een jaar werkervaring hebt (indien je je studie al afgerond hebt);
 • Plezier hebt in het denken in mogelijkheden en durft hier kansen en verantwoordelijkheid in te nemen;
 • Het uitdagend vindt om op verschillende plekken in Nederland te werken.


Je krijgt van ons: 

Een tweejarig-arbeidscontract, een marktconform salaris, een laptop, mobiele telefoon en de keuze voor een (elektrische) leaseauto of een andere vervoersoplossing en veel vrijheid om de wereld van Techniek, Bouw en Infra te ontdekken. Daarnaast krijg je een intensief opleidingsprogramma om onder andere jouw vaardigheden in twee jaar tijd een flinke impuls te geven.

Na een periode van twee jaar heb je de TBI-organisatie goed leren kennen. Je bent klaar om verschillende werkvelden verder te ontdekken. Jij bepaalt samen met TBI acdmy aan de hand van opgedane ervaringen wat de volgende stap zal zijn. Ook na je traineeship zijn er genoeg kansen om jezelf te blijven ontwikkelen met diverse cursussen uit de TBI acdmy.

  Deelname aan het traineeship

  Op 1 september 2020 start er een nieuwe groep trainees. De groep zit momenteel vol, waardoor solliciteren helaas niet meer mogelijk is. Heb je toch interesse in een traineeship of (starters)functie bij één van de TBI-ondernemingen? Kijk dan op www.tbi.nl/vacatures. Eventuele vragen kun je richten aan recruitment@tbi.nl

  Onze trainees aan het woord