Het bedrijf achter de Business Runs

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat lijkt iets van de laatste tijd. Maar niet bij TBI. We doen dat al meer dan 40 jaar. Het zit diep in onze vezels. We bestaan namelijk uit 20 bedrijven in de techniek-, bouw- en infrasector, met een stichting als enige aandeelhouder. Een unieke positie. We worden daardoor niet gedreven door de waan van de dag en kunnen ons samen met alle betrokkenen richten op de lange termijn. Dat brengen we al sinds jaar en dag in praktijk. In onze duurzame manier van werken en in bijzondere projecten, voor de samenleving en voor onze eigen medewerkers. Kijk, dan doe je wat.

Veiligheid en gezondheid op #1 

We vinden het van vitaal belang dat onze medewerkers gedurende hun hele loopbaan fit, veilig en gezond hun werk kunnen doen. Daarom nemen we veel maatregelen om veilig en gezond werken te bevorderen. We zetten in op een gezonde werkomgeving. Voor onze eigen mensen én voor onze partners. Een mooi voorbeeld daarvan is onze rol als sponsor van de TBI Business Runs. 

Hier ken je ons van 

Misschien ken je ons al van de renovatie van de Maastunnel en de bouw van Rotterdam Centraal, de Markthal en de nieuwe A16. Óf wat langer geleden De Kuip en de Euromast. Dagelijks werken we met meer dan 6.200 collega’s aan woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, wegen, tunnels, bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. Van kleine initiatieven tot grote, spraakmakende projecten. In Rotterdam, maar ook in de rest van Nederland. 

Ook deel uitmaken van een gezonde en uitdagende werkomgeving?