Top programma

Nieuw leiderschap

Het TOP Programma van TBI acdmy bouwt mee aan de toekomst van een nieuw leiderschap binnen TBI. Gedurende het traject zullen de deelnemers uitgedaagd worden om competenties te ontwikkelen die nodig zijn voor duurzaam leiderschap, waaronder flexibiliteit in leiderschapsstijl, het stimuleren van samenwerking en een rolmodel zijn voor hun medewerkers.

Meer weten over het programma?

Contact

Leren en ontwikkelen

TBI acdmy werkt intensief samen met De Baak voor leiderschapsontwikkeling. Het is de bedoeling dat het TOP programma niet alleen impact heeft op het leiderschap van de individuele deelnemers, maar ook voelbaar wordt in de organisatie. Deze deelnemers zijn de leiders van de toekomst en zullen dus ambassadeurs zijn voor dit nieuwe leiderschap. Dan kan het vliegwieleffect ontstaan.

Gedurende het traject zullen de deelnemers uitgedaagd worden om competenties te ontwikkelen die nodig zijn voor duurzaam leiderschap, waaronder flexibiliteit in leiderschapsstijl, het stimuleren van samenwerking en een rolmodel zijn voor hun medewerkers. Daarnaast zullen zij gestimuleerd worden om verantwoordelijkheid te nemen en eigen initiatieven te ontplooien om zo een directe bijdrage te kunnen leveren aan het verstevigen van de identiteit van TBI. Gedurende het proces van ruim 12 maanden, combineren we verschillende modules met uitdagende initiatieven/opdrachten, waaronder het uitwerken van een vraagstuk door de Raad van Bestuur.