Talent programma

Talentontwikkeling

Het Talent-Programma van TBI acdmy richt zich op het ontwikkelen van krachtig, persoonlijk en informeel leiderschap, expertiseverdieping ondersteund met een intern en extern netwerk van kennisdragers. Gedurende het traject zullen de talenten op een ervaringsgerichte manier hun professionele identiteit verdiepen en vormgeven, om zo een directe bijdrage te kunnen leveren aan het verstevigen van de identiteit van TBI.

TBI Talent - Workshop toonaangevende marktpositie

Meer weten over het programma?

Contact

Leren en ontwikkelen

TBI acdmy werkt intensief samen met De Baak rondom de invulling van het Talent programma en daagt de deelnemers optimaal uit op persoonlijke ontwikkeling, project- en operationeel management en hun vak inhoudelijkheid. Gedurende het traject zullen de talenten op een ervaringsgerichte manier hun professionele identiteit verdiepen en vormgeven, om zo een directe bijdrage te kunnen leveren aan het verstevigen van de identiteit van TBI.

Gedurende het proces van 12 maanden, combineren we modules met uitdagende initiatieven/opdrachten. Deze vinden plaats op de werkvloer en bij klanten om zo de bestaande cultuur te kunnen inspireren met nieuwe energie die aanzet tot duurzame verandering en innovatie.