TBI acdmy: ruimte voor groei

Geschreven door Redacteur
21 dec 2014

De TBI acdmy is een interne opleidingsacademie en biedt veel mogelijkheden tot ontwikkeling voor jong talent binnen TBI. Daarnaast verzorgt TBI acdmy onder andere de opleidings- en trainingsprogramma’s voor management TALENT en TOP. Sinds 2008 heeft de TBI acdmy 42 trainees begeleid. Het traineeprogramma richt zich vandaag de dag op pas afgestudeerden op WO-niveau. Voor toelating doorlopen kandidaten een uitgebreid selectieprogramma waar onder andere een ontwikkelassessment deel van uitmaakt.

ERVARING OPDOEN

Eenmaal toegelaten krijgen trainees de gelegenheid ervaring op te doen bij drie TBI-ondernemingen. Daarnaast zijn er gezamenlijke opleidingsmodules voor trainees, netwerkbijeenkomsten en locatiebezoeken. Gedurende de traineeperiode is er begeleiding door een mentor en projectbegeleiders binnen de bedrijven en coaching door Brenda Ursem, manager opleiding & ontwikkeling bij de TBI acdmy. Na het doorlopen van het traineeship wordt op basis van de opgedane ervaringen en advies van de mentor en coach door de trainees zelf bepaald wat de volgende stap zal zijn.

TBI ACDMY KIEST VOOR INTEGRALE AANPAK

TBI biedt een inspirerende omgeving aan professionals met een passie voor duurzame projectontwikkeling, bouw en techniek. TBI acdmy is het platform voor persoonlijke ontwikkeling, kennisdeling en ontmoeting. ‘TBI acdmy kiest bewust voor een integrale aanpak bij de ontwikkeling van het potentieel van medewerkers. We stimuleren hen om over eigen bedrijfsgrenzen heen te kijken. Het mes snijdt aan twee kanten: door onze mensen optimaal te ontwikkelen, ontwikkelt de onderneming zich ook’, zegt Brenda Ursem.