Maak de toekomst

Over TBI Acdmy

'Bij TBI staat talent niet stil'

TBI heeft het leren en de ontwikkeling van haar medewerkers hoog in het vaandel staan. Bij ons staat talent niet stil: in persoonlijke ontwikkeling wordt fors geïnvesteerd. Ook door de veranderende klantvraag zijn kennisdeling en - ontwikkeling van vitaal belang. Dat is waar TBI acdmy als platform voor kennisuitwisseling, ontmoetingen en ‘van elkaar leren’ in voorziet.

TBI acdmy biedt een uitgebreid ‘management development’ programma voor afgestudeerden tot professionals met een passie voor techniek, mensen en resultaat. Kennisoverdracht en leiderschapsontwikkeling staan hierin centraal.

De opleidingsprogramma’s ondersteunen de aandacht voor samenwerking tussen de diverse disciplines en bevorderen de synergie tussen de verschillende TBI ondernemingen. Tevens faciliteert TBI acdmy de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers aan de opleidingsprogramma’s, zodat zij succesvol functioneren, een bijdrage leveren aan de missie van TBI en zelf kunnen doorgroeien naar één van de sleutelposities binnen de TBI ondernemingen. De diverse loopbaanpaden die binnen de TBI organisatie kunnen worden gerealiseerd, worden ook ondersteund vanuit TBI acdmy.