Onze mensen maken de toekomst

Hoe kunnen we onze maatschappelijke opgaven nog beter aan? Dat is de nieuwe vraag. Bij TBI doen we dat met onze mensen en teams. In onze strategie zijn vakmanschap, talent, leiderschap en diversiteit dan ook belangrijke aandachtspunten. Wij willen een aantrekkelijke werkgever zijn. Een werkgever waar mensen met plezier werken en trots zijn op hun werk. Waar toptalenten graag komen en professionals lang blijven.

Veiligheid voorop 

Het is van vitaal belang dat onze medewerkers gedurende hun hele loopbaan fit, veilig en gezond hun werk kunnen doen. Daarom nemen we veel maatregelen om veilig werken te bevorderen. Van cursussen en voorschriften tot een veiligheidsapp voor medewerkers. Ook zetten we in op een gezonde werkomgeving. Dat doen we voor onze eigen mensen én voor onderaannemers. 

Word onderdeel van ons netwerk van specialisten

Ontwikkeling is cruciaal 

Het continu blijven ontwikkelen van onze medewerkers is cruciaal. Om verder te komen als bedrijf, maar ook om de uitstroom van talent laag te houden. Daarom investeren we veel in opleiding, onder meer met onze eigen TBI acdmy. Op verschillende manieren wordt kennis binnen TBI gedeeld, bijvoorbeeld via een netwerk voor young professionals. En tot slot stimuleren we innovatie. Bijvoorbeeld met een innovatieprijs voor medewerkers. 

Veiligheid en het welzijn van onze mensen staan altijd op de eerste plaats

Leiderschap & diversiteit  

We willen een bedrijf zijn waar iedereen zichzelf kan zijn. Man, vrouw, x, jong, of oud. Wat je achtergrond ook is. We zetten ons in voor meer diversiteit in het bedrijf, zeker ook in leidinggevende posities. Dat doen we onder meer met een speciaal netwerk binnen TBI. Leiderschap speelt hier een belangrijke rol. We stimuleren leiderschap zodat dit onze teams verstrekt. Zo kunnen we onze maatschappelijke opgave nog beter aan!

Meer diverse teams zijn essentieel om de toekomst te maken

Met technologische vooruitgang kunnen we medewerkers helpen onze producten en diensten verder te verbeteren en optimaliseren.

Zoveel mogelijk antwoorden met onze strategie als uitgangspunt.