Voor een toekomst in ons vak

Er staan in Nederland genoeg talenten klaar om aan de slag te gaan. Talenten die we willen enthousiasmeren en een toekomst willen geven in ons vak. En of ze nu wel of geen ervaring hebben in de techniek-, bouw- of infrasector, jong of oud, werkend of werkzoekend zijn: we zijn ervan overtuigd dat onze sector fantastisch is om in te werken. En juist daarom zijn we het TBI Praktijkfonds gestart.

Van ideeën tot in de praktijk gebrachte initiatieven

We werken samen met externe organisaties en ondersteunen de TBI-ondernemingen in de breedste zin van het woord. Van net bedacht idee tot in de praktijk gebracht initiatief. Afkomstig uit de bouwkeet of vanuit kantoor. Als het mogelijkheid geeft om talent aan te trekken, te begeleiden en te enthousiasmeren gaan we ermee aan de slag.  

Wat we doen 

Met het Praktijkfonds ondersteunen we initiatieven van TBI-ondernemingen, die mensen enthousiasmeren en opleiden voor een toekomst in ons vak. Zo helpen we hen vooruit en geven we iedereen een eerlijke kans. Want zeg nou zelf; zo’n kruiwagen verdient toch iedereen?

Voor iedereen 

Het TBI Praktijkfonds is dé kruiwagen voor nieuwe timmertalenten, bouwhelden en, techniekfreaks. Voor iedereen die staat te trappelen om aan de bak te gaan. Al die mensen willen we handvatten geven en vooruithelpen in de praktijk. Want, de techniek-, bouw- en infrasector is een fantastische plek om in te werken. 

Gebruik onze kruiwagen 

Wil je meer weten over het TBI Praktijkfonds óf ben je enthousiast en wil je praktijkonderwijs een boost geven? Lees meer en kom met ons in contact.