Maatschappelijk hart

Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA. TBI is betrokken bij vele initiatieven die de wereld mooier maken. Van sportieve evenementen tot aan het bijdragen aan het behoud van monumentaal erfgoed en meer! Een greep uit onze initiatieven:

Trees for all

Onze wereld heeft meer bomen nodig. Voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Begin 2022 startten we met een heus TBI-bos met 7.700 bomen in Overijssel. Een voor iedere medewerker en nog een aantal extra voor de toekomst. Daarnaast zijn er ook verschillende initiatieven bij onze ondernemingen. Zo plant bomen in Bolivia via Trees for All.

IMC Weekendschool 

Wij zijn partner van een klas in Rotterdam Delfshaven en zetten wij ons in om deze leerlingen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar jaarlijks het vak ‘Bouwkunde & Techniek’ te geven. Dat betekent dat we vier zondagen een interactief en leerzaam programma voorbereiden. Zo verbreden deze jongeren hun maatschappelijk blikveld, ontdekken ze waar hun talenten en interesses liggen en verbeteren zij vaardigheden als samenwerken en onderzoeken. 

Pretpark Wij bouwen de toekomst 

Als trotse sponsor van het pop-up pretpark 'Wij bouwen de toekomst' nodigen we je van harte uit om tussen 22 juli en 20 augustus langs te komen in Harderwijk! Een fantastische plek om basisschoolkinderen door middel van theater en activiteiten kennis te laten maken met one branche. De familie Bouwer neemt de kinderen mee in een theaterstuk vol muziek en interactie. Maar voordat zij het theater in stappen, kunnen ze ook zelf aan de slag met verschillende activiteiten. 

Studentenrugby

Wie de sport rugby kent, weet dat we daar als organisatie veel van kunnen leren: hard werken, veel trainen en samenwerken om doelen te behalen. We zijn er dan ook trots op dat zowel de dames van RUS (Rugbyende Utrechtse Studenten) én de mannen van ASRV Ascrum het TBI-logo op hun tenue dragen. Daarnaast helpen deze clubs ons op hun beurt weer met een teambuildingmodule in onze opleidingsprogramma’s.

TBI Business Runs

Al vier jaar op rij zijn wij titelsponsor de TBI Business Runs, een onderdeel van de NN Marathon Rotterdam. Het grootste tweedaagse sportevenement van Nederland. Elk jaar rennen er fantastisch veel collega's mee en kleuren we de stad groen-paars!

Diergaarde Blijdorp 

We zijn trotse sponsor van Diergaarde Blijdorp. Door middel van het partnerschap dragen we bij aan het welzijn van de dieren én aan natuurbehoudsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Bovendien helpt het om zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met bijzondere dieren en planten. En als kers op de taart mochten wij de prachtige vrouwtjesgorilla Tonka adopteren!

Delft Hyperloop 

De hyperloop is een veilig en energiezuinig transportsysteem in ontwikkeling voor het vervoeren van een groot aantal mensen en goederen tussen steden en landen. Wij zijn al een aantal jaar de trotse hoofdsponsor van een initiatief van de TU Delft dat hier onderzoek naar doet. We stellen engineers, programmeurs, ontwikkelaars en uitvoerders ter beschikking om het team te ondersteunen. 

D.S.R.V. LAGA 

Laga is de op één na oudste studenten roeivereniging van Nederland en heeft ongeveer 700 leden. Om binding te houden met jonge, technische studenten sponsoren we deze studentenroeivereniging. Tussen de vloot van deze studenten vaart er zelfs een heuse TBI-boot. Niet groen-paars, maar wel een mooie exemplaar om het roeien bij de eerstejaars onder de knie te krijgen.