Samen maken we de toekomst

Partnerschappen

TBI streeft naar de balans tussen maatschappelijke betrokkenheid en economische vooruitgang. Hierbij richten wij ons op de toekomst. De toekomst is niet iets wat ons overkomt, die kunnen we maken. Dat doen we samen. Samen met de TBI-ondernemingen onderling en samen met anderen. We werken samen met externe partijen die we beschouwen als partners.

Wil jij ook de toekomst maken?

Bekijk ons beleid

Partnerovereenkomst met Madaster

TBI Holdings B.V. heeft een partnerovereenkomst getekend met Madaster Services. Met het partnership levert TBI een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van Madaster. Een onafhankelijk publiek platform dat fungeert als een online bibliotheek waarin materialen en gebouwen worden gedocumenteerd, net zoals verkaveling en grondbezit bij het kadaster. Een gebouw wordt zo een gedocumenteerde 'opslagplaats' voor materialen die in de toekomst hergebruikt kunnen worden. 

Vooruitgang met YES!Delft

TBI investeert in mensen en maatschappelijke vooruitgang. Om Nederland op een duurzame manier te vernieuwen is TBI sinds 2014 strategisch partner van bedrijfsincubator YES!Delft. Als non-profitorganisatie kan YES!Delft de cruciale verbindende rol spelen in de samenwerking tussen grote bedrijven en startups. YES!Delft is een van Europa’s meest succesvolle bedrijfsincubators en daarmee de ideale partner om innovatie mee te versnellen.

Trotse partner van IMC Weekendschool

TBI gaat de komende jaren een samenwerking aan met IMC Weekendschool! De IMC Weekendschool zet zich in voor nieuwsgierige jongeren in de leeftijd van 10 tot 14 jaar uit achterstandswijken in Nederland.  Door deze lessen verbreden ze hun maatschappelijk blikveld, ontdekken ze waar hun talenten en interesses liggen en verbeteren ze vaardigheden zoals samenwerken en onderzoeken. 

Trotse partner van team MOR

De TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren, Croonwolter&dros, WTH en MDB zullen waar nodig en gewenst samen optrekken met het MOR-team. Siem van Sluijs, manager partnerships van MOR-team: “Wij zijn blij met het vertrouwen en de expertise van de mensen van TBI. Zij leveren een schat aan ervaring op gebied van ontwerp en realisatie. Dit is van grote toegevoegde waarde voor ons team.”