Toonaangevende marktpositie

Innovatie maakt de toekomst. Sterker nog: zonder innovatie is er helemaal geen toekomst. Geen wonder dus dat innoveren voor TBI ontzettend belangrijk is. Net als het ondernemerschap trouwens. Dat stroomt door onze aderen. Met én voor onze klant willen wij het allerbeste bereiken. Het leveren van topkwaliteit, daar wij willen om bekend staan. Nu en in de toekomst. Alleen dan kunnen wij blijven ‘wortel schieten’ in de top van onze sector en een echt voorbeeld zijn in onze markt.

Benieuwd hoe deze pijler er in de praktijk uitziet?

Bekijk onze reports

De Koopmans Klusbus

De oplevering van een nieuwbouwwoning is voor kopers altijd een fantastisch moment. Vanaf dat moment kunnen ze zelf aan de slag om hun eigen woning naar hun zin te maken. Als extra service voor de kopers, heeft TBI-onderneming Koopmans de Klusbus in het leven geroepen. Na oplevering kunnen de bewoners twee uur gebruik maken van een van de servicemedewerkers voor kleine klussen in het huis, zoals het plaatsen van schappen of het ophangen van gordijnrails. Zo werken wij aan een toonaangevende marktpositie door waarde voor onze klanten te creëren. 

Nominatie voor de innovatie award

In Rotterdam werken TBI-ondernemingen Mobilis, Croonwolter&dros en Nico de Bont aan de renovatie van de Maastunnel. Doordat de Maastunnel al ruim 70 jaar oud en tevens ook een rijksmonument is, is het om meerdere redenen een bijzonder project. De “look and feel” van de Maastunnel moet behouden blijven en authentieke elementen mogen niet verloren gaan. De renovatie werd genomineerd voor de UNETO-VNI Innovatie Award. Het bewijs dat we als TBI een toonaangevende positie blijven innemen door in innovatie te investeren! 

Sponsoring Vattenfall Solar Team

Een toonaangevende marktpositie innemen doen we niet alleen. We investeren ook in innovatie buiten onze eigen organisatie. Een voorbeeld daarvan is de sponsoring van het Vattenfall Solar Team.  Met oog op duurzaamheid en innovatie is TBI, voor het 2e jaar, trotse sponsor van dit project. Daarnaast zet TBI in op kennisdeling. De leden van het team kunnen bij de TBI-ondernemingen terecht voor specialistische kennis die nodig is om de zonneauto vorm te geven en continue te optimaliseren.