de 3 van TBI

3 van TBI REPORT

Omdat we erg nieuwsgierig zijn naar de rol van de pijlers in de dagelijkse werkzaamheden van de verschillende TBI-ondernemingen gaan we op pad. In de 3 van TBI Report gaan we op verschillende locaties in gesprek over uiteenlopende projecten, werkzaamheden, initiatieven en andere relevante onderwerpen. Zelf ook iets delen over jouw 3 van TBI? Wij horen het graag! 

Ideeën of voorbeelden voor de 3 van TBI Report?

Laat het weten

Toonaangevende marktpositie

Bij de tweede aflevering van de 3 van TBI Report zijn we aanwezig bij de uitreiking van de TBI Innovatieprijs 2018. Deze prijs dient als eervol platform voor vernieuwing. Alle medewerkers van de verschillende TBI-ondernemingen kunnen meedoen en maken kans op mooie prijzen. We vragen de deelnemers naar hun innovatie, wat zij van deze prijs vinden en hoe centraal innovatie volgens hen staat binnen TBI. 

Circulair ondernemen

De derde aflevering van de 3 van TBI Report staat in het teken van duurzaam ondernemen. Ewout Smits en Ronald Maaskant van WTH vertellen in deze aflevering over de rol van circulariteit binnen de organisatie. Miljarden kilo's aan bedrijfskleding worden jaarlijks weggegooid of vernietigd. Om te voorkomen dat de kleding die de medewerkers van TBI dagelijks met trots dragen daar tussen terecht komt, maakt TBI haar bedrijfskleding circulair. 

Aantrekkelijke werkomgeving

In de vierde aflevering van de 3 van TBI Report zijn we aanwezig bij de afsluiting van het TOP programma van de TBI acdmy. Dit programma bouwt mee aan de toekomst van nieuw leiderschap binnen TBI. Gedurende het traject zijn de deelnemers uitgedaagd om competenties te ontwikkelen die nodig zijn voor duurzaam leiderschap, waaronder flexibiliteit in leiderschapsstijl, het stimuleren van samenwerking en een rolmodel zijn.

Toonaangevende marktpositie

In de vijfde aflevering van de 3 van TBI Report zijn we op bezoek bij de workshop "Apenstreken' in de Apenheul. Hier kijken vernieuwers van verschillende TBI-ondernemingen naar wat zij kunnen leren van de apen. Hoe beslissen de apen, hoe krijgen zij iets voor elkaar en wie is de baas in de groep? Daarnaast gaf Irene Koel een interessante presentatie over ondere andere rode sokken en het verkopen hiervan.

Circulair ondernemen 

In deze aflevering van de 3 van TBI Report zijn we bij de realisatie van het nieuwe kantoorgebouw van Triodos Bank Nederland en Triodos Investment Management in Driebergen. Hier spreken we met Rob van der Ent (Coördinator duurzaamheid) en Sander Kok (Projectleider) van TBI-onderneming J.P. van Eesteren over circulariteit en hoe dit precies wordt toegepast op dit project.