Aantrekkelijke werkomgeving

Leren,  jezelf ontwikkelen, groeien en kansen grijpen. Het kan allemaal bij onze TBI ondernemingen. Waar vakmanschap nog gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Waar veilig werken de norm is. Waar geïnnoveerd en geïnspireerd wordt. Waar oog en aandacht is voor elkaar. Waar initiatief verwacht en bejubeld wordt. Dat maakt TBI tot een van de beste werkgevers in onze sector. De grote diversiteit aan TBI-ondernemingen biedt veel doorgroei- en ontwikkelingskansen.  

Benieuwd hoe deze pijler er in de praktijk uitziet?

Bekijk onze reports

Sponsor van de NN Marathon

TBI en de NN Marathon Rotterdam zijn een overeenkomst aangegaan, waarbij TBI zich voor vijf jaar verbindt aan de mooiste marathon van Nederland. Bart van Breukelen, Raad van Bestuur TBI, en Mario Kadiks, directeur van de NN Marathon Rotterdam, ondertekenden daarvoor het contract. Het betekent dat de Business Run op zondag 7 april 2019, de benaming TBI Business Runs gaan krijgen.

Kennisdeling en ontwikkeling 

Bij TBI vinden we het belangrijk om te blijven leren en ontwikkelen. Enerzijds omdat we ons als organisatie continu willen verbeteren, anderzijds door de hedendaags veranderende klantvraag. Kennisdeling en ontwikkeling zijn hierdoor van vitaal belang. Door middel van de verschillende opleidingsprogramma's van de TBI acdmy stimuleren we deze kennisdeling en ontwikkeling en bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om te blijven groeien! 

ACTIEVE NETWERKCLUB VOOR JONGEREN

Jong TBI is de jongerenorganisatie van TBI. Jong TBI is in 2015 opgericht om enthousiaste, ambitieuze, startende, jonge, hoogopgeleide werknemers binnen de TBI-ondernemingen te verbinden. Naast het vergroten van het netwerk, bevorderen we kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door het organiseren van verschillende, uiteenlopende activiteiten. Zo dragen we bij aan een aantrekkelijke werkomgeving voor young professionals!