de 3 van TBI

Strategische pijlers

Toekomstmakers. We zijn het allemaal binnen TBI. Van welke TBI-onderneming dan ook. Elke dag weer zijn wij bezig met de toekomst van Nederland. Wij werken innovatief en ondernemend. Duurzaam en circulair. Veilig en gezond. Met grote projecten, kleine ideeën en nieuwe inzichten. Ze dragen allemaal bij, doen ertoe en maken echt het verschil. Met de 3 van TBI als onze basis: 

Innovatie maakt de toekomst. Sterker nog: zonder innovatie is er helemaal geen toekomst. Geen wonder dus dat innoveren voor TBI ontzettend belangrijk is. Net als het ondernemerschap trouwens. Dat stroomt door onze aderen. Met én voor onze klant willen wij het allerbeste bereiken. Het leveren van topkwaliteit, daar willen wij om bekend staan. Nu en in de toekomst. Alleen dan kunnen wij blijven ‘wortel schieten’ in de top van onze sector en een echt voorbeeld zijn in onze markt.

Vol overtuiging zetten wij in op een circulaire bouweconomie. Ons doel is een duurzaam gebouwde omgeving en een volledig circulaire bedrijfsvoering. Gasloze woningbouw is de norm. Materialen worden hergebruikt. Wij willen onze footprint minimaliseren en onze kennis delen. Zo leren we van elkaar. Wij zijn het verplicht aan onszelf, elkaar en aan de samenleving om er alles aan te doen om zorgvuldig met deze wereld om te gaan. Zodat het ook in de toekomst nog steeds een fijne plek is om te wonen en werken.

Leren,  jezelf ontwikkelen, groeien en kansen grijpen. Het kan allemaal bij onze TBI ondernemingen. Waar vakmanschap nog gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Waar veilig werken de norm is. Waar geïnnoveerd en geïnspireerd wordt. Waar oog en aandacht is voor elkaar. Waar initiatief verwacht en bejubeld wordt. Dat maakt TBI tot een van de beste werkgevers in onze sector. De grote diversiteit aan TBI-ondernemingen biedt veel doorgroei- en ontwikkelingskansen.  

De drie strategische pijlers zijn toonaangevende marktpositie, circulair ondernemen en aantrekkelijke werkomgeving. Omdat we erg nieuwsgierig zijn naar de rol van deze pijlers in de dagelijkse werkzaamheden van de verschillende TBI-ondernemingen gaan we op pad. In de 3 van TBI Report gaan we op verschillende locaties in gesprek over uiteenlopende projecten, werkzaamheden, initiatieven en andere relevante onderwerpen. Bekijk alle afleveringen hier.