Onze ondernemingen

Techniek, bouw en infra 

TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. De groep kenmerkt zich als een wendbare organisatie. De TBI-ondernemingen beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. We verwijzen u graag door naar de onderneming die het best bij uw project past. 

IN WELKE SECTOR BEN JE OP ZOEK? 

Onze ondernemingen zijn onderverdeeld in drie verschillende sectoren: Techniek, Bouw en Infra. Bent u op zoek naar het hoofdkantoor van ons concern of onze ICT-service? Kies dan voor ondersteunend. 

ONZE TOEKOMST IS CIRCULAIR

Onze ondernemingen werken aan een circulaire toekomst. Een maatschappij waarin hergebruik de norm is. Waarin onze footprint kleiner is maar onze impact groter. Met innovatieve systemen die kantoren, ziekenhuizen, scholen en tunnels slimmer maken, en fabrieken veiliger. Met zuinige gebouwen en duurzame materialen. Daarbij vinden we dat het altijd beter kan, want de toekomst kun je niet maken met de methodes en technieken uit het verleden. We zijn trots op ons vakmanschap maar kijken altijd naar nieuwe mogelijkheden. 

WE VERGETEN HET VERLEDEN NIET

De toekomst heeft onze aandacht, maar we hebben ook oog voor het verleden. Ons cultureel erfgoed moeten we koesteren. Bijzondere monumenten verdienen het om bewaard blijven. Daar zorgen we voor. Door ze te verbouwen, renoveren en verduurzamen. Dat kunnen we doen doordat we niet beursgenoteerd zijn. We worden dus ook niet geregeerd door de aandeelhouderswaan van de dag. Wij richten ons op de lange termijn. Op de continuïteit van ons bedrijf en duurzame relaties met onze klanten. We investeren in cultureel erfgoed en bieden onder meer  een studiefonds voor kinderen van onze medewerkers.

WERKEN BIJ EEN TBI-ONDERNEMING

Werken bij een TBI-onderneming betekent werken bij een wendbare netwerkorganisatie. Je ervaart de voordelen van een baan bij een kleine slagvaardige club met vrijheid, maar ook die van een grote, solide werkgever. Veiligheid, innovatie en duurzaamheid staan centraal. Alle 6.000 medewerkers krijgen bij ons de kans om verder te denken, verder te groeien en zich verder te ontwikkelen. Samen werken we voor en aan de samenleving. Doe je mee? 

DE AANDACHT VAN EEN SPECIALIST

We zijn een wendbare netwerkorganisatie en bestaan uit zo'n twintig ondernemende werkmaatschappijen, ieder met zijn eigen vakmanschap en cultuur. Een hechte familie waarin we veel samenwerken maar ook eigen projecten doen. Elke onderneming is zelfstandig en verantwoordelijk voor zijn eigen succes. Je profiteert hierdoor van de voordelen van een grote werkgever én van de voordelen van een kleine werkgever. Als je bij ons werkt krijgt de kans om grote, integrale projecten te doen maar werkt ook in een bedrijf waar je iedereen kent. Je kunt concernbrede opleidingen doen maar jezelf ook ontwikkelen bij een specialist.

DE IMPACT VAN EEN GROOT CONCERN

Met ruim 6.000 collega’s zijn we dus één van de grootste techniek-, bouw- en infraconcerns van ons land. De combinatie van deze disciplines is bijzonder. We hebben alles in eigen huis, en kunnen daardoor projecten aannemen die regelmatig de landelijke kranten halen. Denk aan Rotterdam CS, de Markthal, of wat langer geleden de Kuip en de Euromast. Tegenwoordig werken we aan toekomstbepalende projecten zoals een woontoren van 140 meter in Utrecht, de renovatie van de Maastunnel en Amsterdams grootste zonnedak met 10.000 zonnepanelen.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem contact op