Maak de toekomst

Ondersteunende diensten 

Naast de onze activiteiten in de sectoren Techniek, Bouw en Infra beschikt TBI ook over ondersteunde diensten. Zo vormt TBI Holdings B.V. de overkoepelende organisatie binnen het TBI-concern, waar diverse functiegroepen gestationeerd zijn, die gezamenlijk in de volledige breedte van TBI hun werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast ontvangt een groot deel van de TBI-ondernemingen ondersteuning vanuit onze ICT-dienstverlener, TBI SSC-ICT Diensten. 

TBI Holdings B.V. 

TBI Holdings B.V. vormt de overkoepelende organisatie binnen het TBI-concern. Hier zijn diverse functiegroepen gestationeerd, die gezamenlijk in de volledige breedte van TBI werkzaam zijn. Te noemen: De Raad van Bestuur, Finance, Insurance, Juridische zaken, Communicatie, Organisatieontwikkeling, Innovatie, Duurzaamheid en Vastgoed. Een ieder die bij TBI Holdings B.V. werkzaam is in één van deze functiegroepen werkt ondersteunend aan één of meerdere TBI-ondernemingen.  

TBI SSC-ICT DIENSTEN 

TBI SSC-ICT Diensten B.V. is dé ICT-dienstverlener voor de TBI-ondernemingen. Zij voorzien alle ondernemingen van hard- en software om het werk op kantoor of op de bouwplaats zo optimaal mogelijk uit te voeren. Het Shared Service Center bevindt zich in Rotterdam Alexander, maar de ICT-professionals zijn vaak op locatie bij de verschillende Bouw-, Infra- en Techniekbedrijven werkzaam.