Alle denkbare installaties

Met zes vooruitstrevende ondernemingen zijn we toonaangevend in de technieksector. Wat je ook zoekt, wij doen het. Van de installatie van CV-ketels, warmtepompen en zonnepanelen tot predictive maintenance, robotisering en prefab. In huizen, kantoren, industriële omgevingen, wegen en op schepen.  

Comfort Partners 

Comfort Partners voorzag tienduizenden woningen van installaties en zorgt ervoor dat de installaties van ruim 350.000 woningen dagelijks comfortabel en probleemloos functioneren. Je kunt bij ze terecht voor zonnepanelen en laadpunten, verwarmings- en koelsystemen én elektrotechnische installaties.

Croonwolter&dros 

Het grootste in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering gespecialiseerde bedrijf van Nederland loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Croonwolter&dros bedenkt, ontwikkelt, implementeert, beheert en onderhoudt intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen. Van het predictive maintenance van tunnels tot de aanleg van een van de grootste ‘meterkasten’ van het land

Talent in de techniek? We kunnen jouw expertise goed gebruiken

Bekijk onze vacatures

Eekels Technology 

Eekels Technology is al ruim 110 jaar de partij voor technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw in de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra. Zij verzorgen daarbij het gehele traject, van engineering tot onderhoud en service. Van de verduurzaming van cruiseschepen tot de aanleg van een innovatieve installatie om zuiveringsslib te verpompen.

Giesbers InstallatieGroep 

Deze innovatieve totaal W-installateur denkt vanuit de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Daarbij zetten ze altijd een stap extra. Giesbers heeft alle installatietechnische disciplines in huis en focust op verduurzaming van de woningbouw. Van warmtepompen tot bodemwarmtewisselaars. 

Soltegro 

Door technische kennis, domeinkennis en de juiste integratieaanpak te combineren maakt Soltegro complexe projecten beheersbaar. Zo maakten zij een digital twin voor de wegverkeersleiding. Voor Soltegro staan de hoge eisen centraal die klanten stellen aan beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van hun bedrijfskritische systemen.

WTH 

Met vloer- en wandsystemen voor verwarming en koeling biedt WTH grensverleggend comfort. Voor partnerschap en vernieuwing. Voor maatwerk in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Voor alles onder één dak, van ontwerp tot en met projectmanagement. En voor jarenlange ervaring als het gaat om duurzaam, gezond én comfortabel.