Kennis en kunde van de meest complexe projecten

Infraprojecten worden steeds complexer. Steeds vaker is multidisciplinaire samenwerking noodzakelijk. Onze infra-ondernemingen werken vaak nauw samen, met mooie resultaten als gevolg. Van een compleet natuur-inclusieve brug tot innovatieve volledig geautomatiseerde rioolwaterzuiveringsinstallaties.  

Mobilis 

Met een team van 475 medewerkers bouwt Mobilis al ruim 100 jaar aan de infrastructuur van Nederland. Waar het kan duurzaam en maatschappelijk betrokken. Voorbeelden zijn een hoogspanningsverbinding voor het transport van duurzame energie en een modulaire en duurzame rioolwaterzuiveringsinstallatie.

Struijk  

Struijk richt zich op sloopwerk, grondwerk, bodem- en asbestsanering en rijplatenverhuur. Het bedrijf is actief in infrastructurele- en industriële projecten, met name op het gebied van circulariteit.

Benieuwd naar onze ambities als het om duurzaamheid gaat?

Lees verder!

Voorbij Funderingstechniek 

Voorbij Funderingstechniek is gespecialiseerd in funderingswerkzaamheden. Ze zijn toonaangevend als het gaat om het leveren van draagvermogen voor de infrabouw, waterbouw, utiliteitsbouw en industriebouw. Ze bieden samenwerkingspartners creatieve en innovatieve oplossingen voor hun vraagstukken.

Voton 

Voton levert kwalitatief hoogwaardige betonpalen in allerlei soorten en maten. Voor de infrabouw, woningbouw, waterbouw en industriebouw. Het bedrijf biedt goede en professionele service en is gevestigd in het Westelijk Havengebied van Amsterdam.