Van advies tot onderhoud

Met diverse bouw- en ontwikkelondernemingen bieden we een breed scala aan diensten. Van advies, ontwikkeling en bouw tot aan renovatie, restauratie, onderhoud en service. Daarbij ligt de nadruk op duurzaamheid. In heel Nederland nemen we projecten aan die regelmatig nieuwe standaarden zetten.

ERA Contour 

ERA Contour werkt al ruim 20 jaar in de stad. Zij realiseren duurzame wijken waar mensen met plezier wonen. Een voorbeeld is SAWA, een volledig houten woongebouw van 50 meter hoog. Hun sterke punt: transparant samenwerken met alle partners én met de eindgebruiker, zowel in het ontwikkel- als realisatieproces.

Hazenberg 

Hazenberg ontwikkelt, bouwt en transformeert. Het bedrijf creëert waarde voor nu en later door goed te luisteren naar wensen en vragen. Door tijd te maken om uitdagingen te begrijpen. Ze sparren, doen suggesties en verrassen. Proactief, praktisch, innovatief, duurzaam en ‘out of the box’. Dat zie je bijvoorbeeld in een project waar ze bestaande woningen naar ‘nul-op-de-meter’ brachten

GeWOONhout

GeWOONhout levert kant-en-klare houten woningmodules voor de realisatie van duurzame grondgebonden en gestapelde woningen. Compleet met installaties, keuken, toilet en badkamer. Op de bouwplaats hoeven de modules alleen nog maar te worden gemonteerd: eenvoudig, snel en efficiënt. De modules zijn bovendien 100% Nederlands fabricaat, circulair én betaalbaar.

HEVO 

HEVO is in Nederland dé specialist op het gebied van duurzame huisvesting. Met meer dan 50 jaar ervaring en ruim 100 experts in advies en bouwmanagement. Van strategisch advies en het organiseren en begeleiden van het gehele (ver)bouwtraject tot en met de oplevering en monitoring. Van circulaire nieuwbouw tot transformatie van kantoren

J.P. van Eesteren 

J.P. van Eesteren bouwt en ontwikkelt innovatieve kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere utiliteitsprojecten. Met hun drive, flexibiliteit en creativiteit horen ze al ruim 80 jaar bij de kopgroep van Nederlandse bouwbedrijven. Hun projecten voldoen aan de eisen van deze tijd. Duurzamer, flexibeler, multifunctioneler. Van high-end kantoren tot de 73 meter hoge hybride houten woontoren HAUT.

Op zoek naar een baan waar innovatie en duurzaamheid centraal staan?

Kom werken bij een TBI-onderneming

MDB 

MDB is gespecialiseerd in het verhuren van materieel, inclusief levering, (de)montage en advies. Dienstverlening aan de TBI-ondernemingen staat voorop, maar ook derden kunnen bij MDB terecht. MDB zorgt altijd voor een optimale balans tussen prijs, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Koopmans Bouwgroep  

Koopmans Bouwgroep ontwikkelt en bouwt veilige, duurzame en mooie gebouwen. Bijvoorbeeld de woningen die volgens het vernieuwende concept HOUTbaar HUIS zijn gerealiseerd. Ze zoeken altijd creatieve en innovatieve oplossingen die ze combineren met gedegen vakmanschap. Dat doen ze met ruim 300 medewerkers vanuit vestigingen te Almere, Enschede en Deventer.

Nico de Bont 

Nico de Bont behoort tot de top van de markt voor klassieke restauratie, hedendaagse herbestemming en planmatig onderhoud van monumenten. Met liefde voor het vak en de nieuwste technieken werken ze aan de meest uiteenlopende historische werken. Van de Domtoren tot de Chassékazerne in Breda.

Rutges Vernieuwt

Sinds de oprichting in 1894 heeft Rutges zich ontwikkeld tot dé specialist in duurzaam onderhoud en renovatie aan gebouwen voor woningcorporaties. Rutges Vernieuwt is met name actief op het gebied van onderhoud en renovatie van corporatiewijken rondom Amsterdam & Utrecht.

Synchroon 

Projectontwikkelaar Synchroon investeert in verrassende, groene en innovatieve gebouwen in en rond de stad. Gebouwen met meerwaarde voor de omgeving, niet alleen esthetisch maar ook functioneel. Bouwwerken die inspelen op maatschappelijke behoeftes. Synchroon wil vooroplopen in de circulaire ontwikkeling.

Voorbij Prefab 

Voorbij Prefab is een toonaangevende producent van duurzame, prefab betonproducten. Van voorgefabriceerde transformatorstations tot straatmeubilair met CO2-arm beton![link]. De focus ligt op woningbouw en industrie. Met hun jarenlange expertise en hypermoderne, gerobotiseerde fabriek komen zij tot de innovatieve oplossingen.