Voorronde TBI Innovatieprijs 2018

DEELNEMERS TBI INNOVATIEPRIJS ‘MAKEN DE TOEKOMST’

Op maandag 24 september was YES!Delft weer het decor van de TBI Innovatieprijs. In totaal streden 19 deelnemers om 2x3 finaleplaatsen. Een deskundige jury koos 3 finalisten voor de categorie ideeën en 3 voor de categorie innovaties. Op 14 november kiest de jury de twee winnaars.

Voorronde TBI Innovatieprijs 2018

3 criteria

De jury beoordeelde alle inzendingen op drie criteria:

  • aantoonbare klantwaarde (a)
  • impact (maakt het verschil) (b)
  • overtuigingskracht van het team (c).

Vooral op het laatste punt werd over de hele linie goed gescoord. Alle deelnemers gaan – op hun manier – door met het verder brengen van hun idee / innovatie. Al ‘helpt het halen van de finale’ volgens de deelnemers wel om extra aandacht te krijgen voor je idee en/of innovatie.

Ook bestuursvoorzitter Daan Sperling was aanwezig. “Het is aanstekelijk om te zien met hoeveel expertise en toewijding er wordt gewerkt aan vernieuwing. Met recht kunnen deze mensen zeggen dat ze ‘de toekomst maken’.”

De TBI Innovatieprijs is een platform voor vernieuwing voor onze medewerkers. Het wordt vooral gebruikt om ideeën en innovaties onder de aandacht te brengen, om ze vervolgens ook verder te kunnen brengen. Dit jaar was al weer de 5de editie. “Ieder jaar blijkt weer hoeveel ondernemerschap er in ons bedrijf zit.” aldus Douwe van den Wall Bake, innovatiemanager TBI Holdings. “Dit jaar was opmerkelijk hoeveel eigenaarschap de deelnemers toonden. Niemand laat het er nu bij zitten.”

Het is aanstekelijk om te zien met hoeveel expertise en toewijding er wordt gewerkt aan vernieuwing. Met recht kunnen deze mensen zeggen dat ze ‘de toekomst maken'
Daan Sperling, bestuursvoorzitter TBI Holdings B.V.

Stuur artikel door