TU/e Contest

TBI is partner van een belangrijke innovatie wedstrijd voor studenten aan de TU Eindhoven; de TU/e Contest 2018. Hiermee wil TBI ondernemende studenten een extra kans bieden om hun idee en droom te realiseren.

Wat is de TU/e Contest?

De TU/e Contest is een samenwerking tussen de TU Eindhoven en diverse partnerbedrijven. Middels deze innovatie wedstrijd worden studenten uitgedaagd om hun innovatieve idee, prototype, businessplan of onderzoeksproject verder te ontwikkelen. Hiervoor worden de studenten rond technische clusters in contact gebracht met relevante partnerbedrijven. Medewerkers en coaches binnen de partnerbedrijven helpen de studenten om hun innovatie verder te brengen. Voor meer informatie over de TU/e Contest klik hier.

Koopmans partner van de UT Challenge

Naast de TU/e Contest in Eindhoven bestaat deze wedstrijd ook in Enschede; de UT Challenge. TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep is partner van de UT Challenge. De opzet is zeer vergelijkbaar met de TU/e Contest: ondernemende studenten worden gekoppeld aan partnerbedrijven. Voor meer informatie over de UT Challenge klik hier.

Stuur artikel door