De NEPROM

Tobias Verhoeven toegetreden tot het bestuur van de NEPROM

Tobias Verhoeven werkt inmiddels bijna 12,5 jaar bij TBI-onderneming Synchroon en is sinds 2012 onderdeel van het directieteam van deze onderneming. Samen met Viviane Regout (Ymere) en Phillip Smits (Blauwhoed) is hij per 1 januari 2020 toegetreden tot het bestuur van de NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. 

De inhoudelijke kant van het vak als projectontwikkelaar

De belangrijkste reden voor Tobias Verhoeven om toe te treden tot het bestuur van de NEPROM is dat hij de ontwikkelaar ‘pur sang’ wil laten zien. “Ik wil vooral een inbreng leveren die gaat over de inhoudelijke kant van het vak als projectontwikkelaar. Voor Synchroon is de NEPROM een belangrijke vereniging die een goede bijdrage levert aan de professionaliteit van onze branche. Naast de jarenlange relatie wil ik ook persoonlijk een bijdrage leveren.” Een rol die hij als voorzitter van de commissie Stedelijke Ontwikkeling verder tracht in te vullen.

Kennis delen en leren van elkaar

“Het maken van goede inclusieve steden, waar mensen op een fijne manier kunnen wonen, werken en leven, is de drijfveer van Synchroon. Maar kennis delen over dit onderwerp en van elkaar leren om steden te verbeteren, zijn beweegredenen voor mij om in de commissie plaats te nemen. Waarbij zaken die de klimaatverandering raken mijn speciale aandacht zullen krijgen, net als de stedelijke ontwikkelingen die plaatsvinden in de Nederlandse achterstandswijken.”

Tobias Verhoeven, Directeur Synchroon

Stuur artikel door