Techilicious

Als partner van YES!Delft was TBI afgelopen woensdag 10 mei weer aanwezig tijdens het TECHILICIOUS event. Een interessant evenement waar veelbelovende startups en bedrijven samen werden gebracht om ideeën uit te wisselen en afspraken te maken. Er zijn veel goede gesprekken gevoerd waarbij TBI mooie afspraken heeft gemaakt over samenwerking op het gebied van 3D betonprinten, het gebruik van VR applicaties en ontwerpsoftware.

Trotse partner
TBI is sinds 2014 een trotse partner van bedrijfsincubator YES!Delft. "De cultuur stimuleert ondernemerschap van onze collega's en de YES!Delft startups inspireren ons door te laten zien wat er technologisch nu al mogelijk is", aldus Piet-Jan Heijboer ( directeur Croonwolter&dros). Dit partnership heeft al tot diverse samenwerkingen geleid tussen diverse TBI-ondernemingen en YES!Delft startups.

TBI Innovatieprijs
Net als voorgaande jaren trekt TBI samen op met YES!Delft voor de TBI Innovatieprijs. Een prijs voor denkers en doeners waar TBI'ers zich voor kunnen inschrijven. Er is een categorie voor goede ideeën en gerealiseerde innovaties.

TBI LauchLab
Dit jaar krijgen collega's die zich inschrijven voor de TBI Innovatieprijs ook de kans om deel te nemen aan het eerste TBI LauchLab. In deze pressure cooker (powered bij YES!Delft) krijgen zes teams de kans om hun innovaties nog scherper te krijgen.
 

 

Stuur artikel door