KVK Business Challenge

TBI zoekt ondernemers met ideeën om verpakkingsafval te elimineren

TBI doet mee aan de KVK Business Challenge: we zijn op zoek naar nieuwe ideeën en concepten om verpakkingsafval te elimineren en een waardevolle (nieuwe) functie te geven. Daarvoor roepen we de hulp in van onze onderaannemers, leveranciers, bouw- en kennispartners en andere ondernemers met een goed idee. Hoe concreter en impactvoller, hoe beter! Zodat we samen met hen het idee kunnen uitwerken en een pilot kunnen starten. 

KVK Business Challenge

Het principe van de KVK Business Challenge is simpel: op het platform van De Kamer van Koophandel lichten wij onze innovatiechallenge toe en hopen we enthousiaste ondernemers uit te dagen om met een oplossing te komen. Deze ondernemers hebben vervolgens vijf weken de tijd om met ons in contact en andere ondernemers in contact te komen. 5 oktober sluit de business challenge en nodigen wij als TBI de ondernemers met de meest veelbelovende ideeën uit voor een digitale kennismaking, met als doel een concrete samenwerking rondom een eerste pilotproject. 

Om via onderstaande knop onze challenge te bekijken dien je eerst aan account aan te maken bij de KVK Business Challenge. 

Heb je een goed idee? Bekijk onze challenge en meld je aan!

TBI wil verpakkingsafval elimineren 

Veertig procent van al het afval in Nederland is gerelateerd aan de bouwsector. Met onze bedrijfsactiviteiten zijn en voelen wij ons hier (mede) verantwoordelijk voor. Daarom zoeken we specifiek naar ideeën en oplossingen die dit probleem tegengaan. Dat kan van alles zijn. Van afval voorkomen tot afval reduceren of zelfs hergebruiken. En van technische oplossingen tot slimme management trucs. Hoe concreter en impactvoller, hoe beter. 

Onderdeel van de TBI Innovatieprijs 2020

De KVK Business Challenge is dit jaar onderdeel van de TBI innovatieprijs. Een prijs die normaal alleen georganiseerd wordt voor medewerkers, maar met dit onderdeel ook voor het eerst opengesteld wordt voor externe ondernemers. 

Dus, nu is hét moment om als ondernemer deel te nemen aan onze Business Challenge! Stuur je idee in en misschien werken we in de toekomst, samen met jou, aan een impactvolle pilot! 

Stuur artikel door