TBI-onderneming Synchroon is verhuisd naar een nieuw, groen, duurzaam kantoor, ingericht op basis van de circulaire principes

TBI-onderneming Synchroon is verhuisd naar de stad waar het 10 jaar geleden allemaal is begonnen: met de ingang van het nieuwe jaar zijn wij gevestigd in het WTC Utrecht.

De keuze voor Utrecht was snel gemaakt: de centrale ligging, de stedelijke cultuur en het duurzame karakter van het nieuwe WTC, maakte Utrecht voor ons een logische keuze. En direct naast het centraal station, zodat zowel het team als onze relaties, gemakkelijk met het OV kunnen reizen.

Het nieuwe kantoor, ingericht door architectenbureau Space Encouters, is een groene, gastvrije werkomgeving. De inrichting van het kantoor is gebaseerd op circulaire principes en in het kantoor staan maar liefst 800 planten die bijdragen aan een gezonde en prettige werkomgeving. Een groene leefomgeving maakt ons weerbaarder tegen stress, draagt bij aan sneller herstel na ziekte, zuivert de lucht en zorgt voor een beter sociaal klimaat. Het kantoor is zodanig ingericht dat onze partners altijd welkom zijn om gebruik te maken van één van onze flexplekken of aan te schuiven tijdens onze gezonde en biologische lunch.

Bouwbedrijf Hazenberg was verantwoordelijk voor de afbouw van ons kantoor, adviesbureau HEVO had een adviserende rol voorafgaand en tijdens de verhuizing. Beide bedrijven zijn dochterondernemingen van TBI Holdings.

Stuur artikel door