TBI maatschappelijk partner TU/e Contest

TBI is maatschappelijk partner van de TU/e Contest 2017, de innovatie wedstrijd voor studenten. Hiermee wil TBI ondernemende studenten een extra kans bieden om hun innovatie te vermarkten.
Dochteronderneming Koopmans Bouwgroep is partner van de UT Challenge, de innovatie wedstrijd van de Universiteit Twente. De partnerships kunnen worden gezien als logische volgende stappen naast ons succesvolle partnership met YES!Delft, incubator voor tech-bedrijven.

Wat is de TU/e Contest?
De TU/e Contest is een samenwerking tussen de TU Eindhoven en diverse toonaangevende partnerbedrijven. Middels deze innovatie wedstrijd worden studenten uitgedaagd om hun innovatieve idee, prototype, businessplan of onderzoeksproject verder te ontwikkelen. Ook worden de studenten uitgedaagd een eigen bedrijf te lanceren of zich in de kijker te spelen voor een baan of afstudeerplek. Hiervoor worden de studenten op basis van technische clusters in contact gebracht met de meest geschikte partnerbedrijven. Medewerkers en coaches binnen de partnerbedrijven helpen de studenten om hun innovatie verder te brengen. Hiervoor worden chatsessies, trainings- en workshopdagen georganiseerd door de TU/e Contest. Studenten kunnen zich tot 16 maart inschrijven voor de TU/e Contest, de finale staat gepland op 1 juni. Voor meer informatie over de TU/e Contest klik hier.

Stuur artikel door