Raad van Bestuur

Hendrik de Haan, voormalig directievoorzitter van Eekels Technology B.V, en Bianca Seekles, voormalig directievoorzitter van ERA Contour B.V, treden vanaf vandaag (1 september 2023) toe tot de Raad van Bestuur van TBI.

Aanleiding hiervoor is het verzoek van Bart van Breukelen, huidig voorzitter van de Raad van Bestuur, om terug te treden in de aandeelhoudersvergadering van april 2024. Van Breukelen vervult het voorzitterschap sinds 2019. Daarnaast heeft Harald van Keulen, directeur TBI Bouw, aangegeven per 1 oktober aanstaande met pensioen te gaan. De Raad van Bestuur wordt gecompleteerd door het huidige lid van de Raad van Bestuur (CFO), Emiel Roozen.
 

“Ik heb er vertrouwen in dat we met onze nieuwe collega’s in de Raad van Bestuur een mooie bijdrage kunnen blijven leveren aan het floreren van de TBI-ondernemingen en aan de maatschappelijke opgaven waar wij dagelijks met elkaar aan werken.”
Bart van Breukelen, voorzitter Raad van Bestuur TBI

De Raad van Commissarissen heeft het voornemen om Hendrik de Haan, na het aftreden van Bart van Breukelen in de Algemene Vergadering van april 2024, te benoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI.

Bianca Seekles

Hendrik de Haan

Jeroen Heijdra zal vanaf 1 september 2023 als directievoorzitter, samen met Job van Zomeren, leiding geven aan ERA Contour. Beide zijn al jaren medeverantwoordelijk binnen de directie van de Zoetermeerse ontwikkelaar en bouwer.

De directie van technische dienstverlener Eekels Technology wordt per 1 september 2023 gevormd door Bart Brom (voorzitter) en Chris Schepers, eveneens vertrouwde gezichten bij deze onderneming met vestigingen in onder andere Kolham en Zaandam.

 

“Wij zijn heel gelukkig dat we erin zijn geslaagd om interne opvolging binnen TBI en haar ondernemingen te realiseren.”
Ton Nelissen, voorzitter Raad van Commissarissen TBI

Stuur artikel door