Synchroon is gestart met de bouw van energieneutrale parkwoningen 'Op Smaak' in Utrecht

Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, en Bouwbedrijf Radix & Veerman vierden woensdag 1 februari  jl. op feestelijke wijze de start  bouw van Op Smaak in Hoge Weide, Utrecht.

Wethouder Geldof van gemeente Utrecht, Henri van Dam directeur van Synchroon en de toekomstige bewoners van Op Smaak, sloegen zelf symbolisch de eerste paal van hun huis.

Wonen op Smaak bestaat uit 22 Parkwoningen gelegen aan het Park Leeuwesteyn en zijn ontworpen door  Mulleners en Mulleners Architecten. Bijzonder is dat de woningen als eerste in Leidsche Rijn niet aangesloten zijn op de stadsverwarming. Deze all electric woningen hebben een luchtwater warmtepomp en geïntegreerd PV-dak.

Wonen Op Smaak ligt in Hoge Weide, Utrecht. Hoge Weide ligt tussen de parken de Hoge Weide en het Willem-Alexanderpark. Het Willem Alexanderpark ligt bovenop de A2. Hierdoor ontstaan er bijzondere hoogteverschillen. Een nieuwe woonwijk van ongeveer 1.100 woningen op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum en op fietsafstand van de binnenstad van Utrecht. Tussen parken, dichtbij winkels, cultuur en uitgaansgelegenheden.

Stuur artikel door