Rutges Vernieuwt voornemens aan te sluiten bij TBI

Rutges Vernieuwt en TBI zijn zeer verheugd dat Rutges voornemens is om zich aan te sluiten bij TBI. Rutges wordt hiermee een zelfstandige dochteronderneming van TBI. 

Sinds de oprichting in 1894 heeft Rutges zich ontwikkeld tot dé specialist in duurzaam onderhoud en renovatie aan gebouwen voor woningcorporaties. Rutges Vernieuwt is met name actief op het gebied van onderhoud en renovatie van corporatiewijken rondom Amsterdam & Utrecht. De huidige directeur Dennis Rutges blijft verantwoordelijk voor de onderneming.

v.l.n.r: Bart van Breukelen (Voorzitter Raad van Bestuur bij TBI), Dennis Rutges (Directeur bij Rutges), Emiel Roozen (CFO bij TBI)

Rutges ontwerpt toekomstgerichte plannen voor onderhoud, verduurzaming en renovatie in bestaand vastgoed. Meer weten Over Rutges Vernieuwt en hun projecten?

Bekijk de website

Dennis Rutges: “Voor onze klanten is de aansluiting bij TBI een belangrijke mijlpaal, omdat we hiermee onze ambities voor een duurzame toekomst nog sneller kunnen realiseren. Het binnen handbereik krijgen van aanvullende installatietechnische kennis en kunde vanuit TBI draagt hieraan bij. Daarnaast waarderen wij het feit dat TBI met haar stichtingsmodel een langetermijnvisie heeft, waarin de belangen van klanten en medewerkers voor lange termijn geborgd zijn. Daarmee is deze samenwerking voor onze medewerkers absoluut goed nieuws. TBI biedt met haar TBI Acdmy en het TBI Studiefonds directe voordelen voor de ontwikkeling van onze medewerkers en hun kinderen. De strategie, langetermijnvisie en cultuur van TBI passen ons goed, wat maakt dat dit voor ons een hele mooie stap voorwaarts is.”

Bart van Breukelen: “Wij zijn zeer tevreden dat wij onze positie in de renovatie- en onderhoudsmarkt in de Randstad kunnen versterken met een gerenommeerde partij als Rutges Vernieuwt. Hiermee zetten wij een belangrijke stap in onze strategie om de energietransitie en duurzame renovatie van corporatiewoningen te versnellen. Rutges is een hele mooie aanvulling op onze bouwondernemingen en techniekbedrijven en past qua bedrijfscultuur goed bij TBI.”

De overdracht van aandelen is onderworpen aan de gebruikelijke goedkeuringsprocedure van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De aandelenoverdracht zal naar verwachting, na het ontvangen van de ACM goedkeuring, uiterlijk begin maart 2023 worden afgerond.

“Met Rutges zetten wij een belangrijke stap in onze strategie om de energietransitie en duurzame renovatie van corporatiewoningen te versnellen.”
Bart van Breukelen, Voorzitter Raad van Bestuur
“TBI biedt met haar TBI acdmy en Stichting Studiefonds TBI directe voordelen voor de ontwikkeling van onze medewerkers en hun kinderen.''
Dennis Rutges, Directeur Rutges Vernieuwt

Benieuwd welke techniek-, bouw- en infraondernemingen ook onderdeel zijn van TBI?

Bekijk het overzicht

Stuur artikel door