Rutges Vernieuwt sluit officieel aan bij TBI

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft de aansluiting van Rutges Vernieuwt bij techniek-, bouw- en infraconcern TBI goedgekeurd. Hiermee is Rutges officieel een zelfstandige dochteronderneming van TBI.

Sinds de oprichting in 1894 heeft Rutges zich ontwikkeld tot dé specialist in duurzaam onderhoud en renovatie aan gebouwen voor woningcorporaties. Rutges Vernieuwt is met name actief op het gebied van onderhoud en renovatie van corporatiewijken rondom Amsterdam & Utrecht.

Rutges ontwerpt toekomstgerichte plannen voor onderhoud, verduurzaming en renovatie in bestaand vastgoed. Meer weten Over Rutges Vernieuwt en hun projecten?

Bekijk de website

“Voor onze klanten is de officiële aansluiting bij TBI een belangrijke mijlpaal, omdat we hiermee onze ambities voor een duurzame toekomst nog sneller kunnen realiseren. Het binnen handbereik krijgen van aanvullende installatietechnische kennis en kunde vanuit TBI draagt hieraan bij.’’ vertelt Dennis Rutges, die verantwoordelijk blijft voor de onderneming. ‘’Daarnaast waarderen wij het feit dat TBI met haar stichtingsmodel een langetermijnvisie heeft, waarin de belangen van klanten en medewerkers voor lange termijn geborgd zijn. Daarmee is deze samenwerking ook voor onze medewerkers absoluut goed nieuws.’’ 

Voorzitter van de Raad van Bestuur bij TBI, Bart van Breukelen, vult aan: “Wij zijn zeer tevreden dat Rutges nu officieel bij TBI hoort. Hiermee zetten wij een belangrijke stap in onze strategie om de energietransitie en duurzame renovatie van corporatiewoningen te versnellen. Rutges is een hele mooie aanvulling op onze bouw- en techniekondernemingen en past qua bedrijfscultuur goed bij TBI.”

Stuur artikel door