Ontwikkelingscombinatie Mossenest II start met bouw 16 tweekappers Noordwijkerhout

Ontwikkelingscombinatie Mossenest II, bestaande uit TBI-onderneming Synchroon, Ballast Nedam en Heijmans vierde donderdag 8 juni jl. met kopers en projectbetrokkenen de start bouw van 16 twee-onder-één kapwoningen in Mossenest2 in Noordwijkerhout.

Wethouder Bilars van de gemeente Noordwijkerhout sloeg symbolisch een eerste paal waarna de toekomstige bewoners aan de beurt waren om symbolisch de eerste paal van hun huis te slaan. Aansluitend was er een borrel waar de toekomstige bewoners elkaar beter konden leren kennen.

Wethouder Bilars: 'Ik woon hier om de hoek en heb de wijk Mossenest zien groeien. Ik ben trots op de wijk en ik merk dat de inwoners van Noordwijkerhout dat ook zijn. Wat mensen opvalt is de ruimte binnen de wijk en de kwaliteit daarvan, daarnaast de grote diversiteit aan woningen in een mooie architectuur'.

Over Mossenest II

Mossenest II ligt aan de oostrand van Noordwijkerhout en grenst aan de karakteristieke bollenvelden. Omdat Mossenest II een belangrijke uitbreiding is voor Noordwijkerhout, is het van het begin af aan de insteek geweest om een bijzondere wijk te maken, kleinschalig en met grote ruimtelijke kwaliteit. Midden in Mossenest II ligt een ruim wijkpark dat het hart vormt van de wijk. Om het wijkpark heen liggen verschillende deelgebieden die allemaal met het wijkpark zijn verbonden.

Donderdag 8 juni jl. is officieel gestart met de bouw van de eerste 16 twee-onder-één kapwoningen. De verkoop van de volgende fase twee-onder-één kapwoningen start in augustus/september 2017. Belangstellenden kunnen zich nu alvast aanmelden via de website www.mossenest2.nl.

Thunnissen uit Heemstede is verantwoordelijk voor de bouw van de 16 twee-onder-één kapwoningen.

Stuur artikel door