in verband met het coronavirus

NN Marathon Rotterdam, inclusief de TBI Business Runs, definitief afgelast

De organisatie van de NN Marathon Rotterdam heeft vandaag definitief besloten om de veertigste editie van de NN Marathon Rotterdam (inclusief de TBI Business Runs) dit jaar niet door te laten gaan.
 
De organisatie acht het gezien de laatste ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) niet mogelijk om het evenement op een gepaste manier plaats te laten vinden in oktober. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid van de lopers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokken staan voorop.

TBI als titelsponsor

Als titelsponsor van de Business Runs staat TBI volledig achter de keuze van de organisatie. Eerder besloot TBI zelf al om de geplande afterparty voor medewerkers af te lassen in verband met het coronavirus. 

Nieuwe datum

De komende maanden zullen we ons voor gaan bereiden op de volgende editie van de NN Marathon Rotterdam, die op 11 april 2021 zal plaatsvinden. Uiteraard gaan we er weer hard voor trainen om er een fantastische editie van te maken! 

Stuur artikel door