Bouwen aan de toekomst

Habitat bouwteam 2019 aan de slag in Roemenië

Zaterdagochtend 6 april in alle vroegte verzamelde 12 TBI collega’s zich op Schiphol om hun bouwreis naar Roemenië te starten. De afgelopen weken stonden in het teken van voorbereiden, fondsen werven (o.a. door de Paaseitjes-actie) en aftellen tot aan de vertrekdatum. Nu gaat het bouwen écht beginnen.

Bouwen aan goede huisvesting

Onder begeleiding van Habitat for Humanity zullen de TBI-collega's de komende week in het zuidoosten van Roemenië (vlakbij de stad Cumpặna en de Zwarte Zee), bouwen aan één of meerdere huizen voor de plaatselijke bevolking. Goede huisvesting is in Roemenië namelijk geen vanzelfsprekendheid. Een groot deel van de bevolking woont onder erbarmelijke omstandigheden.

De TBI-collega's stonden al vroeg klaar op Schiphol

Het bouwteam volgen

Het bouwreisteam zal ons regelmatig op de hoogte houden van hun bouwvorderingen en belevenissen. Uiteraard zullen we deze berichten de komende week delen via het intranet, maar de groep is ook te volgen via de website van Habitat (donaties zijn nog steeds van harte welkom!) en hun eigen Facebookpagina.

Zondag 14 april is het team weer terug. Wij wensen onze collega's een goede reis en een onvergetelijke ervaring toe. Zo bouwen wij als TBI aan een betere toekomst!

Stuur artikel door