Dodelijk ongeval op project Vredeoord in Eindhoven

Afgelopen maandag bereikte ons het droevige bericht dat er op nieuwbouwproject Vredeoord in Eindhoven een ongeval heeft plaatsgevonden. Hierbij is een medewerker, die in onderaanneming werkzaamheden verrichte voor Hazenberg Bouw, één van onze dochterondernemingen, om het leven gekomen.

Toedracht

De precieze toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht. Wel is duidelijk dat tijdens de werkzaamheden een betonelement is losgeraakt en is neergekomen op de medewerker. Twee andere medewerkers konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen. Eerste hulp mocht voor de medewerker helaas niet meer baten. 

Direct na het ongeval zijn zowel de Inspectie SZW (arbeidsinspectie) als Hazenberg een onderzoek gestart naar de toedracht van dit ongeval.

Slachtofferbegeleiding

In komende periode zullen alle betrokkenen zo goed mogelijk begeleid worden. Daarnaast is er slachtofferhulp beschikbaar voor hen die daar gebruik van willen maken. 

De Raad van Bestuur van TBI, de directies van onze dochterondernemingen en al onze medewerkers leven intens mee met de nabestaanden en collega’s van het slachtoffer. Wij wensen hen veel sterkte toe.

Bart van Breukelen
Voorzitter Raad van Bestuur TBI 

Stuur artikel door