Samen groeien

Jong TBI is de jongerenorganisatie van TBI. Opgericht voor alle TBI-werknemers onder de 35 jaar. Bij Jong TBI vergroot je jouw netwerk en verbreed je jouw kennis. Je kunt deelnemen aan educatieve, sociale en sportieve activiteiten. Zoals toffe project- of locatiebezoeken, workshops, studiereizen en gezellige borrels.

Elkaar helpen ontwikkelen 

Persoonlijke- en bedrijfsgerelateerde ervaringen, ontwikkelingen en uitdagingen kunnen binnen Jong TBI worden gedeeld. Interactie, verbinding en verbreding van het van jezelf en je collega's staan hierbij centraal. Samengevat is het doel van Jong TBI het bevorderen van kennisdeling en het creëren van een netwerk voor jonge, enthousiaste, ambitieuze  jongeren binnen de TBI-ondernemingen.

Bestuur Jong TBI

Vier TBI-collega's vormen het bestuur van Jong TBI. Met de input van alle leden coördineren zij alle activiteiten. Daarnaast kun jij als lid deelnemen aan een van de activiteitencommissies. Zo kan ook jij bijdragen aan de ontwikkeling van je leeftijdsgenoten binnen TBI. 

Ook een extern netwerk opbouwen 

Jong TBI is aangesloten bij ICA (Inter Company Association), de overkoepelende organisatie van jongerenorganisaties van 50 top-werkgevers in Nederland. Als lid van Jong TBI, kun je ook deelnemen aan activiteiten die vanuit ICA georganiseerd worden. Zo bouw je ook je externe netwerk uit! 

Bestuursleden v.l.n.r. – Alexander van der Hoek (Mobilis), Eline Stevens (HEVO), Thomas Herwijn (J.P. van Eesteren) en Vincent Otto (Voorbij Prefab).

Ben je enthousiast over Jong TBI, in dienst van een TBI-onderneming én jonger dan 35 jaar?

Meld jezelf direct aan