Jong TBI Pubquiz

Vrijdag 26 juni 2015 heeft het eerste Jong TBI event plaats gevonden. Samen met 50 van haar kersverse leden is de grote TBI-pubquiz gespeeld in het centrum van Utrecht.

Vanaf 16 uur zijn de leden welkom geheten in zaalverhuur7. Onder het genot van een openingsdrankje kwamen zij er achter voor welk team zij die middag zouden strijden. Al snel ontstond er een gevarieerd gezelschap van collega’s uit heel het land van 15 (!) van onze bedrijven.

Na een korte introductie van het programma is BIT officieel geopend door Annieke Smith. Zij benadrukte de belangrijkste doelstellingen van dit nieuwe jongeren netwerk: netwerken door alle bedrijven van de holding, kennis delen en competenties ontwikkelen en uiteraard plezier maken!

Vervolgens is het event overgenomen door Larry, onze quizmaster van de middag! Larry heeft de hoofden van onze leden laten kraken op veel verschillende onderwerpen. De vragen van de quiz zijn afgewisseld met presentatie van actuele onderwerpen binnen TBI. Zo heeft Marlou Sinac ons meegenomen door de toekomst visie van TBI. Afgelopen half jaar is er door veel verschillende mensen gewerkt aan TBI 2020. Daarnaast heeft Hayo Meijs een presentatie gegeven over het KennisLAB. Het dit jaar gelanceerde platform vormt de basis voor de ontwikkeling van BIM en SE binnen TBI.

Uiteraard is de middag afgesloten met een borrel. Natuurlijk kon iedereen nog niet uit elkaar gaan voordat de winnaars bekend werden gemaakt. Zij gingen niet alleen met de eer, maar ook met een bierproeverij naar huis!

Als commissie “launch Jong TBI” kunnen wij terugkijken op een geslaagde middag, we hopen dat jullie het ook zo hebben ervaren!

  • Pubquiz compilatie