Jong TBI Projectbezoek Spoorzone Delft

Op vrijdag 11 september 2015 heeft het tweede Jong TBI evenement plaatsgevonden. Net als bij het eerste evenement, was er ook nu weer een enthousiaste opkomst met ongeveer 50 leden. De middag stond in het teken van bewustwording van één van de mooie, spraakmakende projecten waar TBI onderneming Mobilis aan werkt: Spoorzone Delft. Mobilis vormt hier samen met aannemers CFE en Dura Vermeer de combinatie Crommelijn. Er worden hier onder andere twee tunnelbuizen en een ondergronds station gerealiseerd.

Vanaf 15.00 uur stroomden de eerste Jong TBI leden binnen bij zalenverhuur Delftstede in Delft. Hier werd geopend met koffie en thee. Na een welkom en uitleg over het programma van de middag was het tijd voor de rondleiding. De BIT-ers gingen uiteen in kleinere groepjes. Het was prachtig weer om een rondleiding buiten te krijgen, de zon scheen volop! In ongeveer anderhalf uur werden de leden over het projectgebied rondgeleid en kregen toelichting over het project. Het was interessant om meer te zien van onderdelen die in de uitvoeringsfase waren en de delen die al gereed zijn.
Na de rondleiding werd even snel een glaasje fris genuttigd om vervolgens welkom geheten te worden op het project door projectdirecteur Rick Pattipeilohy. Hij lichtte onder andere toe wat de best practices waren op dit project en in hoeverre dit project TBI integraal opgepakt is. Daarnaast was het interessant om de benutte en gemiste kansen te weten te komen. Tijdens de presentatie was er veel ruimte voor interactie tussen Rick en de Jong TBI-leden.

Na de presentatie was het uiteraard tijd om te borrelen. Op deze manier leerde iedereen elkaar beter kennen onder het genot van een hapje en drankje. Er werd al druk gespeculeerd over wat de inhoud van het volgende JHong TBI-event zal zijn. Hierbij hopen wij weer op een minstens zo grote deelnemersgroep.

Als commissie “Jong TBI-intern” kijken wij terug op een geslaagd evenement. We hopen uiteraard dat dit door iedereen zo ervaren is. Hopelijk tot het volgende evenement!​

  • Spoorzone Delft compilatie