Innoveren doen we samen

Maak de toekomst

We leven in een tijd van grote maatschappelijke uitdagingen. Om de toekomst te maken, moeten we innoveren. Ondernemerschap en wendbaarheid zijn daarbij cruciaal.

Meld je aan voor onze innovatie nieuwsbrief!

Aanmelden

TBI i-Fonds

Waar nodig geven we interne innovatieve ontwikkelingen en experimenten een duwtje in de rug met het TBI i-fonds. De innovaties – klein of groot, fysiek of digitaal – moeten bijdragen aan onze strategie én impact hebben voor onze klanten. 

TBI Innovatieprijs

Innoveren vraagt om passie, lef, doorzettingsvermogen en daadkracht. En vooral om creativiteit. Mooie eigenschappen die we terugzien bij TBI-collega’s. Collega’s kunnen elk jaar meedoen aan de TBI Innovatieprijs; een podium voor vernieuwende projecten en ideeën en innovaties, en een stimulans voor onze collega’s. Deelnemers van de TBI Innovatieprijs 2022 focussen met hun inzending op een bijdrage aan de strategische pijler Duurzame Oplossinge.

Trotse partner Delft Hyperloop

Is de ‘hyperloop’ een klimaatneutrale en schaalbare vorm van vervoer? Wij zijn de trotse hoofdsponsor van een initiatief van de TU Delft dat hier onderzoek naar doet.