Innoveren

We leven in een tijd van grote maatschappelijke en technologische veranderingen. Om hier goed op in te spelen zijn ondernemerschap en wendbaarheid cruciaal. Onze TBI-ondernemingen opereren daarom decentraal. Ze beschikken over volledige autonomie om samen met partners initiatieven te nemen. Als moederbedrijf met het oog op de lange termijn, wil TBI innoveren stimuleren en maximaal ondersteunen.

 

Voor innoveren heb je passie, lef, doorzettingsvermogen en daadkracht nodig.

TBI i-fonds

Waar nodig geven we innovatie trajecten een duwtje in de rug met het TBI i-fonds. Het i-fonds cofinanciert innovaties van ‘groeibriljanten’ binnen TBI-ondernemingen. De innovaties – klein en groot – dienen impactvol te zijn en aantoonbare klantwaarde te hebben.

    

Partner

Daarnaast werkt TBI samen met innovatie-partner YES!Delft, de #1 tech incubator van Nederland. Samen met YES!Delft biedt TBI ambitieuze medewerkers de mogelijkheid om hun innovatie aan te scherpen.

TBI Innovatieprijs

Voor innoveren heb je passie, lef, doorzettingsvermogen en daadkracht nodig. Mooie eigenschappen die we terugzien in medewerkers die meedoen aan de jaarlijkse TBI Innovatieprijs. Hiermee creëren we een podium voor vernieuwing waarmee ideeën en innovaties de kans krijgen om breder en/of beter toegepast te worden.