TBI innovatieprijs

Innoveren gaat niet zonder passie en ambitie van mensen. Daarom heeft TBI ook dit jaar weer de TBI Innovatieprijs georganiseerd. Het dient als eervol platform voor vernieuwing. Alle medewerkers van TBI-ondernemingen kunnen mee doen en maken kans op mooie prijzen. 

    

Voorronde TBI Innovatieprijs 2018

Criteria: klantwaarde, impact en overtuiging

Voor de beoordeling werkt TBI samen met innovatie partner YES!Delft. De inzendingen worden beoordeeld op drie aspecten:

  • Aantoonbare klantwaarde – hoe zeker is het dat klanten (intern of extern) behoefte hebben aan de oplossing?
  • Impact – in hoeverre maakt het idee / de innovatie echt het verschil? Hoe groot is de potentie?
  • Overtuigingskracht – ambitie en expertise van de indiener en zijn of haar teamleden. Staat er een ambitieus en winnend team?

Groot én klein

De TBI Innovatieprijs is voor denkers én doeners, voor grote én kleine innovaties! Grote vernieuwingen beginnen immers ook altijd klein. Ook dit jaar is er weer een categorie voor ideeën en innovaties. Met innovaties bedoelen we producten of diensten die reeds in praktijk zijn getest of verkocht (doeners). De categorie ideeën is bedoeld voor ideeën die nog niet in praktijk zijn gebracht maar wel kansrijk zijn (denkers). In beginsel komen alle ideeën en innovaties in aanmerking voor de prijs. De enige eis is dat een TBI-medewerker de regie voert over de innovatie of het idee. Samenwerking met externe partners is een pré

'Zoek voor grote vraagstukken een oplossing als ze nog klein zijn.'

Lao-Tse, Chinees filosoof