Innovatieprijs

Doe mee met jouw idee! 

Innoveren gaat niet zonder passie en ambitie van mensen. Daarom heeft TBI ook dit jaar weer de TBI Innovatieprijs georganiseerd. Het dient als eervol platform voor vernieuwing. Alle medewerkers van TBI-ondernemingen kunnen mee doen en maken kans op mooie prijzen.

Doe mee met de TBI innovatieprijs 2019

Meld je vóór 20 september aan voor de TBI innovatieprijs 2019

Aanmelden

Gezocht: goede ideeën (in onze strijd tegen klimaatveranderingen)

In de categorie ideeën zoeken we expliciet naar goede ideeën in onze strijd tegen klimaatverandering. En dit kan van alles zijn! Van energie besparing tot opwekking. Van waterstof tot bouwlogistiek. Van materialen tot installaties, automatisering tot financiering. Alle goede ideeën met een - in potentie - grote impact zijn welkom!

Gezocht: gerealiseerde innovaties (mag van alles zijn)

In de categorie innovaties zoeken we allerhande projecten. Dus geen ideeën of plannen maar gerealiseerde innovaties. Interne verbeteringen van bestaande processen of compleet nieuwe producten. Klein of groot. Fysiek of digitaal. Technisch of juist niet. Alle in praktijk gebrachte innovaties zijn welkom!

Deelnemen aan de innovatieprijs 2019

Wil je meedoen? Meld je dan alvast aan via dit aanmeldformulier (5 min). Verder goed om de middag van 1 oktober alvast te reserveren in je agenda. Je krijgt hier de kans om je idee of innovatie toe te lichten aan het – nader bekend te maken – juryteam. Benieuwd naar de voorronde van de TBI-innovatieprijs 2018? Bekijk de video hier

Hoe gaat de beoordeling?

Voor de beoordeling werkt TBI samen met innovatie partner YES!Delft. De inzendingen worden beoordeeld op de volgende drie aspecten:

  • Aantoonbare klantwaarde – hoe zeker is het dat klanten (intern of extern) behoefte hebben aan de oplossing?
  • Impact (maak de toekomst) – in hoeverre maakt het idee / de innovatie het positieve verschil? Hoe groot is de potentie?
  • Team – gaat het team het (met haar eventuele partners) waarmaken? Past het team bij de uitdaging waar ze voor staan?

Wat kun je winnen?

De winnende teams van de TBI Innovatieprijs 2019 winnen de volgende prijzen:

  • Een 5-daagse “KLIMAATEXPEDITIE” met 3 personen naar de Zwitserse Alpen (in juni 2020)
  • Een unieke foodtruck lunch voor al je collega’s op locatie
  • Professionele of financiële ondersteuning om je idee / innovatie verder te ontwikkelen

Winnaars innovatieprijs 2018: BASE FT en TagBI

Beter bouwen met nieuwe technologie. Zowel BASE FT (beste innovatie) als TagBI (beste idee) gebruiken nieuwe technologie om bestaande processen te verbeteren. In beide teams zit een enorme drive om het waar te maken. Met BASE FT werken medewerkers van Voorbij Funderingstechniek aan een slim engineersplatform. Voorbij Funderingstechniek is voornemens al haar funderingsmachines uit te rusten met GPS. TagBI is bedoeld voor het track & tracen van bouwelementen.