Vernieuwen voor de toekomst

We leven in een tijd van grote maatschappelijke uitdagingen. Om de toekomst te maken, moeten we innoveren. Ondernemerschap en wendbaarheid zijn daarbij cruciaal.

Innovatie ecosysteem 

We hebben innovatie niet centraal georganiseerd. In plaats daarvan investeerden we in een ‘innovatie ecosysteem’: een omgeving waarin vernieuwing gestimuleerd wordt. Zo helpt een netwerk van innovatiecoaches teams om verder te komen, een digitaal platform inspireert medewerkers en in het TBI MAAKlab kunnen innovators elkaar ontmoeten. Bij TBI is innovatie een werkwoord.   

De TBI Klimaattrein 

De Klimaattrein is een nieuw maatschappelijk initiatief van TBI, bedoeld om innovaties en ideeën verder te brengen. De TBI Klimaattrein is een beweging, een community. Met financiële middelen, een stevige organisatie en een sterk netwerk om vernieuwende initiatieven van bouwpioniers en klimaatverbeteraars verder te brengen. Daarbij ligt op het verminderen en opslaan en terugwinnen van CO2 in onze gebouwde omgeving. Doe je mee? 

Innoveren doe je nooit alleen 

We werken samen met klanten, leveranciers, collega’s en concullega’s. Met start-ups en scale-ups. Van tech incubator YES!Delft, tot het Rotterdamse Flatland Agency en de innovatieversnellers van Freshheads.  

TBI Innovatieprijs 

Innoveren vraagt om passie, lef, doorzettingsvermogen en daadkracht. En vooral om creativiteit. Mooie eigenschappen die we terugzien bij TBI-collega’s. Collega’s kunnen elk jaar meedoen aan de TBI Innovatieprijs; een podium voor vernieuwende projecten en ideeën en innovaties, en een stimulans voor onze collega’s. Deelnemers van de TBI Innovatieprijs focussen met hun inzending op een bijdrage aan de strategische pijler Duurzame Oplossingen

‘'TBI innoveert niet, dat doen onze collega’s in de ondernemingen. TBI helpt hen hierbij met een aantal mooie middelen en kijkt daarbij hoe we positieve invloed kunnen uitoefenen op de energietransitie en circulaire transitie.'
Douwe van den Wall Bake, Innovatiemanager