Zin in een Inhousedag op een iconische locatie in Rotterdam, waar meerdere TBI-ondernemingen op dit moment aan de slag zijn? Dat kan!

Op 31 mei is de Maastunnel namelijk het decor van de Inhousedag van TBI. Ben jij (bijna) klaar met een technische of financiële studie en op zoek naar een traineeship waarmee jij jouw eigen toekomst een echte kickstart geeft? Meld je dan zeker aan voor deze unieke Inhousedag en maak kennis met TBI. Wij zijn op zoek naar talentvolle trainees die durven denken én doen en wel zin hebben in een avontuur in onze wereld van Techniek, Bouw en Infra. Het traineeship start per september 2018.

Wat staat je te wachten?

Een inspirerende middag, waarbij wij jou met een lunch ontvangen op een mooie locatie op de kop van Zuid in Rotterdam. Daar krijg je het TBI verhaal te horen van Bart van Breukelen (lid van de Raad van Bestuur). Vervolgens vertrekken we met elkaar naar de Maastunnel om daar een interessante rondleiding te krijgen, te speeddaten met huidige TBI trainees en je tanden te zetten in een interactief spel.

Na deze leuke middag gaan we terug naar de kop van Zuid, waar je tijdens de borrel kunt verder praten met de huidige trainees en andere TBI'ers.

Zien wij je op onze Inhousedag? Meld je dan nu hier snel aan.

Kom je ook naar de TBI Inhouse dag 2018 in de Maastunnel?

Meld je nu aan